Ψήφισμα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες των συντρόφων Κώστα Κάβουρα και Κώστα Μερκουράκη

Ψήφισμα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες των συντρόφων Κώστα Κάβουρα και Κώστα Μερκουράκη

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια μάχη που αφορά χιλιάδες νέους και νέες σε όλη τη χώρα που βιώνουν τα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής. Σε δήμους διαλυμένους από την διαχέιρηση των στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, σε περιφέρειες που η κεντρική εξουσία θυμάται μονάχα για να προχωρήσει τα καταστροφικά σχέδια των εργολάβων και των εγχώριων κατασκευαστικών ομίλων.

Η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τον αγώνα για να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή. Δίνουν τη μάχη σε κάθε δήμο και περιφέρεια για να αλλάξουν οι συσχετισμοί και να δοθεί η δυνατότητα στην κοινωνία να συμμετέχει, να συνδιαμορφώνει στο πλάι αριστερών αυτοδιοικητικών αρχών που το πρόγραμμα τους κινείται στον αντίποδα της μνημονιακής στρατηγικής.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, τον αγώνα τον συντρόφων που προέρχονται από τις τάξεις της νεολαίας της ριζοσπαστικής αριστεράς στις δύο από τις κρισιμότερες κάλπες του Μάη. Τον αγώνα του σ. Γαβριήλ Σακκελαρίδη με την Ανοιχτή Πόλη στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας και της σ. Ρένας Δούρου στην μεγαλύτερη περιφέρεια.

Το ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει με χαρά και υπερηφάνεια την αμέριστη υποστήριξη στην προσπάθεια των υποψήφιων δημάρχων, μελών της Οργάνωσης μας. Η υποψηφιότητα του μέλους του ΚΣ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Κάβουρα, ως επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου με την Αλληλέγυα Πόλη στο Ίλιον και η υποψηφιότητα του μέλους της ΟΜ Παλαιού Φαλήρου Κώστα Μερκουράκη, ως επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου με την Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση στο Παλαιό Φάληρο σηματοδοτούν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρουν στο προσκήνιο τις ανάγκες και τα όνειρα μιας γενιάς που βρίσκεται υπό εκκαθάριση από την κυβερνητική πολιτική.

Με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο δρόμος για την ανατροπή είναι μπροστά μας.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ
26/4/2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *