Κύριε Ζενέτο, έχετε μάθει να παίζετε με σημαδεμένα χαρτιά! Αυτά στις 18 Μάη τελειώνουν!

Κύριε Ζενέτο, έχετε μάθει να παίζετε με σημαδεμένα χαρτιά! Αυτά στις 18 Μάη τελειώνουν!

Ο κύριος Ζενέτος, είναι πλέον υπηρεσιακός δήμαρχος του Δήμου Ιλίου. Με άλλα λόγια, η μοναδική του θεσμική υποχρέωση και αρμοδιότητα είναι να οδηγήσει τον Δήμο στην εκλογική διαδικασία στις 18 και 25 Μάη, με διαφάνεια και ουδετερότητα. Αψεγάδιαστα. Ο κύριος Ζενέτος, ως επικεφαλής της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, είναι επιφορτισμένος να κρατάει τους κανόνες της δημοκρατίας προς όλους, ειδικά προς την δική του υποψηφιότητα. Μια αρμοδιότητα κρίσιμη, που όλες οι Δημοτικές Αρχές στο Ίλιον τήρησαν με ευλάβεια τα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Άλλα δυστυχώς ο κ. Ζενέτος έχει μάθει να παίζει με σημαδεμένα χαρτιά. Κρυμμένος από τον δημόσιο διάλογο, θεωρεί και χρησιμοποιεί το Δήμου Ιλίου ως ιδιοκτησία του, τις Δημοτικές υπηρεσίες ως προέκταση της προεκλογικής του εκστρατείας, τους εργαζόμενους του Δήμου ως προσωπικό του επιτελείο. Με τις κινήσεις και τις εκτροπές του, βάλλει ευθέως κατά της ισότητας, του δημοκρατικού διαλόγου, υπονομεύει την ίδια την Δημοκρατία.

Τα πρώτα δείγματα αυταρχισμού τα είχαμε επισημάνει εδώ και μήνες, όταν συμβουλεύαμε τον κ. Ζενέτο να μην ακολουθήσει τον δρόμο του πανικού, απέναντι στη δυναμική νίκης και ανατροπής του Κώστα Κάβουρα και της «Αλληλέγγυας Πόλης». Τον είχαμε συμβουλεύσει να μην προσπαθήσει μανιωδώς να εξαφανίσει τα υλικά και τα μηνύματα της «Αλληλέγγυας Πόλης» από τις γειτονιές του Ιλίου.

Άλλα ο κατήφορος του φίλου του κ. Σγουρού και του ΠΑΣΟΚ δεν έχει τέλος. Τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Μαΐου, ο κ. Ζενέτος εξαφάνισε τις προσωρινές – μη μόνιμες – κατασκευές της Δημοτικής μας Κίνησης για την επικοινωνία με τους πολίτες του Ιλίου, στην πλατεία Γοργόνας, στην Παλατιανή και στην Πλατεία του Ρίμινι. Ξεπέρασε κάθε όριο αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς απέναντι στην «Αλληλέγγυα Πόλη».

Κύριε Ζενέτο, οι μέρες της αυθαιρεσίας σας τελειώνουν!

Σας καλούμε να εγκαταλείψετε τις μαύρες πρακτικές. Με δημοκρατία και αξιοπρέπεια να ολοκληρωθεί ο προεκλογικός αγώνας όλων. Η κατάσχεση εκλογικών υποδομών δε θα σας εξασφαλίσει τη νίκη. Εκπροσωπήσατε το Μνημόνιο και το πελατειακό σύστημα στην πόλη μας και αυτό στις 18 Μαΐου τελειώνει!

“Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει!”

prinmeta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *