Οι εκπρόσωποι της “Αλληλέγγυας Πόλης” στο Δημοτικό Συμβούλιο

Οι εκπρόσωποι της “Αλληλέγγυας Πόλης” στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αυτοί είναι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται από τον συνδιασμό της “Αλληλέγγυας Πόλης”, και μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης, Κώστα Κάβουρα, θα εκπροσωπούν τη δημοτική κίνηση στα Δημοτικά Συμβούλια:

Μπατσής Χρήστος

μπατσηςΓεννήθηκε το 1957 στα Γιάννενα και κατοικεί στο Ίλιον από το 1964. Είναι σύζυγος τις ιατρού Αναστασίας Στεφανοπούλου και πατέρας της αρχαιολόγου – μουσειολόγου Αργυρώς και του Γιώργου φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ως φοιτητής διετέλεσε πρόεδρος της ΟΜΟΕΛ φοιτητικών συλλόγων Ρουμανίας και πρόεδρος του Συλ. Φοιτητών ΙΑΣΙΟΥ, από το 1977-1983.

Υπήρξε μέλος της νοσοκομειακής επιτροπής της ΕΙΝΑΠ σε όλα τα νοσοκομειακά του χρόνια, γραμματέας της επιστημονικής επιτροπής του 6ο Νοσοκ. ΙΚΑ & σήμερα είναι διευθυντής ΕΣΥ στον Αγ. Σάββα.

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος για 20 συνεχόμενα χρόνια. Διετέλεσε οκτώ χρόνια πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και οχτώ χρόνια αντιπρόεδρος αυτού, αντιπρόεδρος στα ΚΑΠΗ και μέλος του Δ.Σ. Νοσοκομείου ΕΙΑΑ και επιστημονικός υπεύθυνος από το 1997 των Δημοτικών Ιατρείων του Ιλίου.

Οργανωμένος στην Αριστερά από το 1974 & Ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσακανίκας Αθανάσιος (Σούλης)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓεννήθηκε στο Ίλιον το 1957, τελείωσε δημοτικό και γυμνάσιο στον δήμο Ιλίου. Απόφοιτος το 1983 της φαρμακευτικής σχολής του πανεπιστημίου της Νεάπολης Ιταλίας. Έχει φαρμακείο στο Ίλιον από το 1989 είναι παντρεμένος με την Άντζελα και έχει 2 παιδιά τον Δημήτρη και την Γρηγορία.

Στα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε πλούσια δράση σαν μέλος του Ρήγα Φεραίου στα δύσκολα χρόνια της μεταπολίτευσης. Μέλος και στην συνέχεια Γραμματέας της πολιτικής κίνησης του Συνασπισμού Ιλίου.

Έχει θητεύσει σαν Αντιπρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιλίου, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Ιλίου, μέλος του Δ.Σ.της δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης και πολιτισμού Ιλίου. Είναι Γεν. Γραμματέας εδώ και 7 χρόνια στον Α.Ο. Ένωση Ιλίου.

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κοινωνικού Δικτύου Ιατρών και Φαρμακοποιών και υπεύθυνος Φαρμακοποιός του Αλληλέγγυου Κοινωνικού Φαρμακείου για την αλληλεγγύη σε ανασφάλιστους και χρόνια άνεργους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *