177 νέες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ – 12 θέσεις στις μονάδες της Δυτικής Αθήνας

177 νέες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού σε νοσοκομεία και ΕΚΑΒ – 12 θέσεις στις μονάδες της Δυτικής Αθήνας

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πρόσληψης, που αφορά σε 177 νέες μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού στα νοσοκομεία όλων των Υγειονομικών Περιφερειών και στο ΕΚΑΒ, οι οποίες καλύπτονται από προστατευόμενους του ν. 2643/1998.

Μεταξύ των θέσεων προβλέπονται:

  • 7 θέσεις στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»
  • 3 θέσεις στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής
  • 2 θέσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” (στο οποίο εντάσσεται ως αποκεντρωμένη μονάδα το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα”)

Μετά από πολλά χρόνια κινείται μία διαδικασία, η οποία είχε σκαλώσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας, παράγοντας χειροπιαστό αποτέλεσμα στην κατεύθυνση ενίσχυσης της στελέχωσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Εκτός των παραπάνω θέσεων η διαδικασία συνεχίζεται και για άλλες αντίστοιχες θέσεις, τα οριστικά αποτελέσματα των οποίων θα εκδίδονται σταδιακά.

Πηγή: http://www.amna.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *