Δεν παίζουν με την ασφάλεια των παιδιών

Δεν παίζουν με την ασφάλεια των παιδιών

Κύριε Δήμαρχε, λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Η ασφάλεια των παιδιών είναι πάνω από όλα.

Οι παιδικές χαρές του δήμου ή θα είναι κλειστές για λόγους ασφαλείας ή θα είναι ανοιχτές. Δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα.

Τις τελευταίες ημέρες οι γονείς που επισκέπτονται την παιδική χαρά στο άλσος, μετά και την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, βρίσκονται μπροστά σε αυτό το θέαμα: η μία πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο και σημείωμα “η παιδική χαρά θα είναι κλειστή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών” και η άλλη πόρτα, μαντέψτε, ορθάνοιχτη!

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά κύριε Δήμαρχε. Μην παίζετε με την ασφάλεια των παιδιών. Οι γονείς αγωνιούν, ρωτούν και θέλουν να γνωρίζουν υπεύθυνα τι ισχύει κι αν υπάρχει τελικά κάποιος κίνδυνος.

Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησαν γονείς-κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του άλσους που επικοινώνησαν μαζί μας, δεν είναι η πρώτη φορά που στην συγκεκριμένη παιδική χαρά παρατηρείται το εν λόγω φαινόμενο. Δηλαδή η μία πόρτα να είναι κλειδωμένη με λουκέτο, προφανώς από τις υπηρεσίες του δήμου και η άλλη, ως δια μαγείας, να είναι ορθάνοιχτη. Γιατί άραγε και πως;

Είπαμε, κύριε Δήμαρχε, αντιμετωπίστε το ζήτημα με υπευθυνότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *