Τα έργα στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» συνεχίζονται

Τα έργα στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» συνεχίζονται

Μετά τα 100 παγκάκια που τοποθετήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, τις τελευταίες ημέρες  τοποθετήθηκαν ακόμη 62  νέα παγκάκια,  κυρίως κατά μήκος της μεγάλης λίμνης και στην «πλατεία» που βρίσκεται το σιντριβάνι, στο Πάρκο.

Έχει προηγηθεί η τοποθέτηση νέων κάδων και νέων ξύλινων τραπεζιών στο Πάρκο, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα, προχωρά και η ανάπλαση του χώρου που βρίσκεται κατά μήκος στο κανάλι του Πάρκου, ο οποίος θα διαμορφωθεί κατάλληλα και  θα ξαναστρωθεί, ώστε να αποδοθεί με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες.

Επίσης, ως γνωστόν, πριν από λίγες ημέρες εγκρίθηκε η Τριμερής Προγραμματική Σύμβαση ανάμεσα στον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, τον ΑΣΔΑ και την Περιφέρεια Αττικής για την εγκατάσταση 150 επιπλέον φωτοβολταϊκών σωμάτων που θα φωταγωγήσουν το Πάρκο, ενώ την ίδια στιγμή, επιδιορθώνεται τμήμα του παλιού φωτισμού που υπήρχε στο Πάρκο.

Επιπλέον, αυτό το διάστημα ετοιμάζονται και ανακαινίζονται πλήρως – η μία έχει ήδη παραδοθεί – οι 2 αίθουσες στην Οθωνική Αυλή, ώστε να φιλοξενούνται σε αυτές επιστημονικές συναντήσεις, σεμινάρια, εκθέσεις, συνεδριάσεις, εκδηλώσεις κτλ.

Τέλος, μετά την είσοδο του Πάρκου από την Σπ. Μουστακλή, τις τελευταίες ημέρες βάφτηκε και η είσοδος του Πάρκου από την οδό  Φυλής, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί, σε λίγες ημέρες, και με τις υπόλοιπες εισόδους του Πάρκου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *