Με σταθερά βήματα προχωράει η αναβάθμιση των υποδομών του πάρκου "Α.Τρίτσης" • Αλληλέγγυα Πόλη
Με σταθερά βήματα προχωράει η αναβάθμιση των υποδομών του πάρκου “Α.Τρίτσης”

Με σταθερά βήματα προχωράει η αναβάθμιση των υποδομών του πάρκου “Α.Τρίτσης”

Υλοποιώντας ένα σύνολο προγραμματισμένων έργων, ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», προχωράει στην αναβάθμιση των υποδομών του πάρκου με στόχο την αντιστροφή της συνολικής εικόνας και την κατάσταση εγκατάλειψης, που εμφάνιζε αυτό τα τελευταία χρόνια.

Ο Φορέας Διαχείρισης έχει ήδη τοποθετήσει νέους πάγκους πικ-νικ, παγκάκια και καλάθια απορριμμάτων μέσα στον χώρο του πάρκου, ενώ με σταθερά βήματα, προχωράει στην αντικατάσταση των συστημάτων ηλεκτροφωτισμού του πάρκου με νέα φωτιστικά σώματα που διαθέτουν ηλιακούς συσσωρευτές για εξοικονόμηση ενέργειας.

Τέλος, πραγματοποιείται η σταδιακή αποκατάσταση του συστήματος πυρόσβεσης που θα διασφαλίσει την πυρασφάλεια του Πάρκου. Ήδη τον Ιούλιο πραγματοποιήθηκε η επιτυχής δοκιμή του βόρειου τμήματος του δικτύου πυρόσβεσης, που καλύπτει τις περιοχές του λόφου των προσκόπων και τις εισόδους Μουστακλή και Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό, ο Φορέας Διαχείρισης συνεχίζει το έργο του, πραγματοποιώντας βήμα-βήμα, μία προς μία τις δεσμεύσεις του προς τους πολίτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *