Περιοδεία στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Περιοδεία στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων

Ευκαιρία να συνομιλήσει με μεγαλύτερους συμπολίτες μας και εργαζόμενους στο πρώτο, τρίτο και πέμπτο ΚΑΠΗ του Δήμου μας είχε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου με την «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστας Κάβουρας.

Στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ήδη ξεκινήσει, με στόχο να μάθει από «πρώτο χέρι» τόσο τα προβλήματα που έχουν οι υπηρεσίες όσο και τις ανάγκες που έχουν οι πολίτες, ο Κ. Κάβουρας επισκέφθηκε τα Κέντρα Προστασίας και σε μια συνομιλία ουσίας, ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν τους άμεσα ωφελούμενους από τη λειτουργία των ΚΑΠΗ αλλά και τους εργαζόμενους. Ο επικεφαλής της «Αλληλέγγυας Πόλης» αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που δίνει ο Συνδυασμός μας στις κοινωνικές υπηρεσίες και στο βασικό άξονα των προγραμματικών μας κατευθύνσεων που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση των δομών κοινωνικής πολιτικής και των δομών αλληλεγγύης για να αντιμετωπίσει η χώρα και η πόλη μας τη σημερινή ανθρωπιστική κρίση.

Παράλληλα, ο Κ. Κάβουρας είχε τη χαρά να συνομιλήσει γηρεότερους συμπολίτες μας, σε μια συνάντηση… γενεών. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι, με τα πενιχρά εισοδήματα, τη διάλυση των δομών υγείας και τη συνολική περιφρόνηση που τους δείχνουν η πολιτική και οι πολιτικοί του Μνημονίου, ήταν τα θέματα που έθεσαν από τη μεριά τους. Παρά τα μεγάλα προβλήματα όμως, ο διάλογος ήταν ζωηρός και οι ευχές προς το νέο υποψήφιο δόθηκαν από καρδιάς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *