Συζήτηση για την εξέλιξη και ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Πάρκο Τρίτση • Αλληλέγγυα Πόλη
Συζήτηση για την εξέλιξη και ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Πάρκο Τρίτση

Συζήτηση για την εξέλιξη και ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Πάρκο Τρίτση

Ενημερωτική εκδήλωση / συζήτηση για την εξέλιξη και ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Πάρκο Τρίτση διοργανώνει, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00, στην Οθωνική Αυλή, ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”.

Δείτε αναλυτικά το κάλεσμα:

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 12:00 στην Οθωνική Αυλή προσκαλούμε πολίτες και φορείς σε ανοιχτή συζήτηση για την εξέλιξη και ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στο Πάρκο Τρίτση.

Ο Φορέας Διαχείρισης του ΝΠΙΔ «Φορέας Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και  Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης»», σας προσκαλεί σε εκδήλωση ενημέρωσης και ανοιχτής συζήτησης, με θέμα την υποστήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων που
λαμβάνουν χώρα εντός του Πάρκου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πάρκου, καθώς και μέλη της διοίκησης θα ενημερώσουν επίσημα και υπεύθυνα κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και φορέα για τα έως τώρα πεπραγμένα της Διοίκησης και για τον επερχόμενο σχεδιασμό, ενώ θα γίνει και ευρεία διαβούλευση για τα επόμενα βήματα, με στόχο το Πάρκο να ανήκει και να χρησιμοποιείται από όλες και όλους ανεξαιρέτως με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική και προσδοκούμε την παρουσία σας.

Πηγή: http://www.parkotritsis.gr/