Εξόρμηση του Δικτύου Νεολαίας της «Αλληλέγγυας Πόλης» με τον υπ. Δήμαρχο, Κώστα Κάβουρα, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Εξόρμηση του Δικτύου Νεολαίας της «Αλληλέγγυας Πόλης» με τον υπ. Δήμαρχο, Κώστα Κάβουρα, στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» επέλεξαν να επισκεφτούν την Κυριακή, 16-3-2014, τα μέλη του Δικτύου Νεολαίας της «Αλληλέγγυας Πόλης» παρουσία του υπ. Δημάρχου, Κώστα Κάβουρα.

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να τους ενημερώσουν για τις θέσεις της παράταξης. Οι επισκέπτες του πάρκου υποθέχθηκαν το Δίκτυο Νεολαίας με ιδιαίτερη χαρά, ενώ ο Κώστας Κάβουρας άκουσε τους επισκέπτες του πάρκου που μετέφεραν τη δική τους εικόνα για τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει.

Λόγω της ελλειπούς χρηματοδότησής του, το πάρκο παρουσιάζει τεράστιες ελείψεις σε προσωπικό, τόσο στους τομείς καθαριότητας και φύλαξης, όσο και στην περιποίηση του φυσικού πλούτου που φιλοξενεί. Πολλοί, μάλιστα, από τους επισκέπτες ανέφερθηκαν στις υποδομές του πάρκου, οι οποίες, δυστυχώς, φαίνονται εγκαταλελειμμένες από τις αρμόδιες αρχές.

Η «Αλλήλεγγυα Πόλη» επιμένει στην υπεράσπιση του δημόσιου και υπερτοπικού χαρακτήρα του πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» και διεκδικεί τους την αναγκαία κρατική χρηματοδότηση που θα επιτρέψει την εύρυθμη λειτουργία του. Υπερασπιζόμαστε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Δυτικής Αθήνας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *