Σίγουρα όλα καλά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ίλιον κ. Ζενέτο;

Σίγουρα όλα καλά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ίλιον κ. Ζενέτο;

Αφού ο κ. Ζενέτος ισχυρίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ότι “όλα βαίνουν καλώς” με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη πόλη μας, μάλιστα στο πλαίσιο του “ιερού” – όπως συνηθίζει να λέει – απολογισμού των πεπραγμένων της διοίκησης, ως “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον” θα του υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα:

  • Τα γήπεδα στο Ίλιον – όσα τουλάχιστον είναι ανοιχτά και προσβάσιμα σε όλον τον κόσμο – έχουν το κακό τους το χάλι και αυτό δεν είναι κάτι τωρινό ή προσωρινό αλλά “σέρνεται” για μήνες ίσως και χρόνια στον δήμο, με αποκλειστική ευθύνη της ίδιας της διοίκησης. Και φυσικά δεν αφορά μόνο τα στεφάνια, αλλά το πρόβλημα είναι συνολικό.
  • Ως Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον είχαμε αναδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στο Ίλιον, που στην πραγματικότητα αποτρέπουν και εμποδίζουν τους κατοίκους από το να αθληθούν. Είχαμε καλέσει τον κ. Ζενέτο να εκμεταλλευτεί τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το Πρόγραμμα Φιλόδημος που του επέτρεπαν με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και με ταχύτητα να ανακατασκευάσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Δήμο μας. Κάτι που η διοίκηση του Δήμου δεν έπραξε ποτέ και ο κ. Ζενέτος φέρει προσωπικά την ευθύνη για αυτό.

Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Ζενέτος ότι οι εποχές που έλεγε ότι ήθελε και έκανε ότι τον βόλευε στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Συνεπώς, καλό θα ήταν να προσέχει τι ακριβώς δηλώνει διότι οι κάτοικοι του Ιλίου ούτε μνήμη χρυσόψαρου έχουν, ούτε δέχονται να τους κοροϊδευουν με αυτόν τον τρόπο μπροστά στα μούτρα τους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα γήπεδα που βρίσκονται στις οδούς Καβάλας, Σκαρίμπα και Μεσολογγίου στο Ίλιον.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *