Διαβούλευση προγράμματος στην περιοχή της Παλατιανής

Διαβούλευση προγράμματος στην περιοχή της Παλατιανής

Η διαβούλευση του προγράμματος στην περιοχή της Παλατιανής πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 28/03 σε καφενείο της πλατείας Γοργόνας.

Ο υπ. Δήμαρχος Ιλίου Κώστας Κάβουρας παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της “Αλληλέγγυας Πόλης” και συνομίλησε με τους δημότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους.

Μερικά από τα ζητήματα που ανοίχτηκαν ήταν τα λουκέτα σε πολλά από τα καταστήματα της περιοχής, οι κακές κτηριακές υποδομές των δημοτικών σχολείων της περιοχής και του 6ου Γυμνασίου, καθώς και η ανάγκη για τοπική συγκοινωνία για καλύτερη σύνδεση της περιοχής με το κέντρο της πόλης και τους κοντινούς σταθμούς του ΜΕΤΡΟ. Μεγαλό πρόβλημα, επίσης, αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Παλατιανής με την υπάρξη πια μιας και μοναδικής εισόδου στην περιοχή τους μετά την αλλαγή κατεύθυνσης στην οδό Αγ. Γεωργίου.

Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Η “Αλληλέγγυα Πόλη” θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στις παρακάτω περιοχές: Πολυτέκνων, Ζωοδόχου Πηγή, Αγίους Θεοδώρους, Άγιο Νικόλαο, Ραδιοφωνία και Μιχελή.

Το πλήρες πρόγραμμα των διαβουλεύσεων θα το βρείτε εδώ:

http://www.allileggya-poli.gr/archives/752

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *