Στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στο Ίλιον θα ντυνόμαστε, θα ονειρευόμαστε και θα αγωνιζόμαστε όπως θέλουμε εμείς. Οκ;

Στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στο Ίλιον θα ντυνόμαστε, θα ονειρευόμαστε και θα αγωνιζόμαστε όπως θέλουμε εμείς. Οκ;

Προς κ.κ. μεγαλόσχημους δημοσιολογούντες δημοσιογράφους και μη…

Είναι προφανές ότι σας ενόχλησε πάρα πολύ η Μάγδα. Που δεν δείλιασε και τα έβαλε με το τέρας του φασισμού. Που όχι απλά δεν λύγισε από το σκοτάδι και τον ζόφο που συνάντησε, αλλά τους νίκησε κιόλας. Που απέδειξε στον ελληνικό λαό πόσο θρασύδειλοι είναι. Η Μάγδα. Η Μάγδα και ο Παύλος.

Αυτό δεν μπορείτε να της το συγχωρήσετε. Για αυτό και προσπαθείτε να την πλήξετε. Καιρό τώρα. Από την αρχή. Επειδή δεν χώρεσε στα καλούπια με τα οποία έχετε μάθει να κατηγοριοποιείτε και να διχάζετε τον κόσμο. Επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι.

Γιατί, «η γυναίκα από το Πέραμα», όπως την αποκαλείτε περιφρονητικά, κατάφερε και ισοπέδωσε τα χαϊδεμένα«παιδιά» των συστημικών ΜΜΕ χρόνια τώρα: τους «καλούληδες» χρυσαυγήτες που δήθεν βοηθούσαν τη γιαγιά στο ΑΤΜ, που δήθεν βοηθούσαν κόσμο που είχε ανάγκη, που δήθεν νοιάζονταν για το καλό της πατρίδας.

Ευτυχώς, έστω και με καθυστέρηση χρόνων, ήρθε η  απόφαση της δικαιοσύνης να αποδείξει ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά φασίστες δολοφόνοι, μαχαιροβγάλτες, άνθρωποι της νύχτας, μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Είναι και ένα δεύτερο όμως: μισείτε οτιδήποτε μεγαλουργεί και αναπτύσσεται σε περιοχές όπως οι δυτικές συνοικίες, η Πετρούπολη, το Αιγάλεω, η Δραπετσώνα, η Αμφιάλη. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το μένος σας. Προφανώς, στα «κανονικοποιημένα»  μυαλά σας, σε αυτή την χώρα στο Περιστέρι θα είναι οι ψυκτικοί – που είπε και μια άλλη ψυχή – και όλοι οι «επιτυχημένοι», οι «αυτοδημιούργητοι», οι «άξιοι λόγου», θα είναι από το Κολωνάκι ή την Εκάλη.

Στα «κανονικοποιημένα» σας μυαλά μπορούν «οι κύριοι & οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας» να διοργανώνουν φιλανθρωπικά γκαλά ενάντια στη φτώχεια και τις διακρίσεις, αλλά όχι, δεν μπορεί, σας φαίνεται αδιανόητο να καταφέρνει η Μάγδα Φύσσα να τα βάλει και να κατατροπώσει το τέρας του φασισμού.

Είναι και ένα τρίτο όμως: όλοι εσείς οι μεγαλοσχήμονες δημοσιολογούντες δημοσιογράφοι (και μη), πως ακριβώς πιστεύετε ότι δουλειά σας είναι να κρίνετε στα πάνελ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, αν η Μάγδα που της δολοφόνησαν οι φασίστες τον Παύλο, είναι ή δεν είναι περιποιημένη, αν τα παιδιά που διεκδικούν περισσότερους δασκάλους και μικρότερα τμήματα στα σχολεία, ντύνονται ή δεν ντύνονται ευπρεπώς, αν ακούν την «κατάλληλη» μουσική ή αν οι ντελιβεράδες που κάναν χθες μια μεγαλειώδη μοτοπορεία διεκδικώντας εργασιακά δικαιώματα, είναι – για εσάς –  «παιδιά ενός κατώτερου θεού».

Αλήθεια, που τα είδατε, που τα βρήκατε όλα αυτά και τα κάνετε, θα μας πείτε;

Υ.Γ.  Με τη Μάγδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *