Κοπή πίτας για την “Αλληλέγγυα Πόλη”

Κοπή πίτας για την “Αλληλέγγυα Πόλη”

Κοπή της πίτας για το ξεκίνημα του 2015 από τη δημοτική παράταξη “Αλληλέγγυα Πόλη” σήμερα. Ένα ξεκίνημα αισιόδοξο, αλλά με πολλή φτώχεια, πολλή ανεργία, πολλά ανίκανα μεροκάματα, πολλούς αστέγους, και δίχως υποδομή. Σαν τα απομεινάρια του μνημονιακού κράτους των Ελλήνων… Πέντε χρόνια, ένας όλεθρος. Ωστόσο ξεκίνημα, …όπου μεταξύ άλλων το φλουρί έτυχε στον Βασίλη Ραμπαούνη μέλος της παράταξης και της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίλιον.

Στο στέκι της δημοτικής παράταξης “Αλληλέγγυα Πόλη” όπου έγινε η κοπή της πίτας, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας, οι περιφερειακές σύμβουλοι Αναστασία Στεφανοπούλου και Νικολέτα Δανιά, και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη παράταξη της Αλληλέγγυας Πόλης, Κώστας Κάβουρας, Χρήστος Μπατσής και Σούλης Τσακανίκας.

Οι φίλοι και τα μέλη της “Αλληλέγγυας Πόλης” πέρα από την αισιοδοξία θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι, γιατί κράτησαν το φράγμα της θλίψης με νύχια και με δόντια, ώστε να μπορεί η παράταξη να μιλά σε όλους μια γλώσσα κοινή, μια γλώσσα για την Αξιοπρέπεια και την Δημοκρατία σε μια άλλη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που θα τους χωράει όλους, και τον φτωχό και το μετανάστη, και τον εργάτη και τον ηλικιωμένο.

Σε τούτη τη χρονική συγκυρία η νέα χρονιά – και είναι η κοινή μας μοίρα αυτή – δεν μπορεί παρά να γίνει Ελπίδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *