Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού: πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία

Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού: πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία

Εκδήλωση πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ιλίου, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, στις 18.30, στο Δημαρχείο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρχουν τρεις επιστημονικές εισηγήσεις, η πρώτη από τον Ευάγγελο Φιλόπουλο, διευθυντή της κλινικής μαστού του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, με θέμα “Ο καρκίνος του μαστού στην σημερινή εποχή“.

Στην συνέχεια ο ιατρός – διευθυντής της χειρουργικής κλινικής μαστού του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, Χρήστος Μπατσής, δημοτικός σύμβουλος Ιλίου με την “Αλληλέγγυα Πόλη” και επιστημονικός υπεύθυνος των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ιλίου, οποίος θα κάνει εισήγηση με θέμα: “Η πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα δημοτικά ιατρεία του Δήμου Ιλίου“.

Τέλος, η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός – ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού και υπεύθυνη μονάδας μαστού της  Βιοκλινικής Αθηνών θα μιλήσει με θέμα: “Κερδίζοντας την ζωή: Διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού“.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ενώ το κλείσιμο της εκδήλωσης θα γίνει από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, Ανδριάνα Αλεβίζου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *