Άλλη μια παρέμβαση της Αλληλέγγυας Πόλης έπιασε τόπο: Συμμαζεύεται το τοπίο στη Φλέβα Ρουβικώνος πάνω από το ρέμα της Εσχατιάς

Άλλη μια παρέμβαση της Αλληλέγγυας Πόλης έπιασε τόπο: Συμμαζεύεται το τοπίο στη Φλέβα Ρουβικώνος πάνω από το ρέμα της Εσχατιάς

Πριν από λίγες ημέρες η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη» ανέδειξε το θέμα με τις εικόνες εγκατάλειψης που επικρατούν εδώ και μήνες επί της Φλέβας Ρουβικώνος πάνω από το ρέμα της Εσχατιάς – κοντά στον κόμβο Ιλίου, με τόνους χωμάτων και μπαζών να έχουν αφεθεί στην περιοχή.

Έχουμε διευκρινίσει πολλές φορές ότι αν αυτή είναι η «ανάπλαση» που οραματίζεται για την περιοχή πάνω από το ρέμα ο κ. Δήμαρχος, εμείς, ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε. Έχουμε άλλα, πολύ καλύτερα και ομορφότερα σχέδια για την πόλη μας.

Μετά από την ανάδειξη του θέματος από την «Αλληλέγγυα Πόλη», άρον – άρον, τις τελευταίες μέρες καθαρίζεται το μεγαλύτερο τμήμα του σημείου από τα μπάζα και τα χώματα. Από την πλευρά μας, καλούμε τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει για να μαζευτούν και τα υπόλοιπα που έχουν μείνει στην περιοχή.

Δυστυχώς, πρόκειται για πράγματα αυτονόητα που θα έπρεπε να γίνονται χωρίς την παρότρυνση της αντιπολίτευσης, τη στιγμή που τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν και να γιγαντώνονται σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Τέλος, θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι οι παρεμβάσεις, η δράση και οι προτάσεις της «Αλληλέγγυας Πόλης» για ένα καλύτερο και ομορφότερο Ίλιον, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Να είναι όλοι βέβαιοι γι’ αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *