Κώστας Κάβουρας στον 94FM: «Τεράστιες ανισοκατανομές έργων στις συνοικίες του Δήμου Ιλίου» • Αλληλέγγυα Πόλη
Κώστας Κάβουρας στον 94FM: «Τεράστιες ανισοκατανομές έργων στις συνοικίες του Δήμου Ιλίου»

Κώστας Κάβουρας στον 94FM: «Τεράστιες ανισοκατανομές έργων στις συνοικίες του Δήμου Ιλίου»

Αισιόδοξος ότι υπάρχουν τα περιθώρια να αλλάξει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το κατεστημένο του Νίκου Ζενέτου στο Δήμο του Ιλίου δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλληλέγγυα Πόλη” Κώστας Κάβουρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94 FM και την εκπομπή ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

«Υπάρχει σε πολλούς η εικόνα ότι ο Δήμος Ιλίου έχει λύσει τα προβλήματά του, αλλά αν περπατήσει κανείς τις συνοικίες του δήμου θα διαπιστώσει τεράστιες ανισοκατανομές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κάβουρας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως η παράταξή του εκμεταλλευόμενη το έλλειμμα και τις αδυναμίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν εκείνη που άσκησε ουσιαστικό έλεγχο στο έργο και στις αστοχίες της παρούσας δημοτικής αρχής.

Εν συνεχεία, ο Κώστας Κάβουρας κατηγόρησε τη Διοίκηση του Δήμου και το δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, τόσο για την πολιτική που έχει ακολουθήσει απέναντι στο νέο φορέα διαχείρισης του Πάρκου Τρίτσης, όσο και για την αδιαφορία που επέδειξε στο θέμα αξιοποίησης του Πάρκου Ραδιοφωνίας.

«Έχει αλλάξει εικόνα το Πάρκο Τρίτσης και έχουν γίνει αρκετά πράγματα από το φορέα διαχείρισης», σημείωσε ο κ. Κάβουρας, ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ιλίου λειτουργούν χωρίς σχέδιο και χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση.


Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Κάβουρα:

https://www.mixcloud.com/94fm/ο-κώστας-κάβουρας-στον-940/