Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσίαση του υπ. δήμαρχου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσίαση του υπ. δήμαρχου Ιλίου, Κώστα Κάβουρα

Με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η παρουσίαση του υποψήφιου δήμαρχου Ιλίου με την «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστα Κάβουρα, πήρε τελικά το χαρακτήρα μιας μεγάλης γιορτής! Την Κυριακή το μεσημεράκι, στο καφέ «Σκηνικό» δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα από τους εκατοντάδες δημότες του Ιλίου που δήλωσαν «το παρών» στη νέα προσπάθεια για ένα Δήμο που θα είναι πραγματικός σύμμαχος των εργαζόμενων και της νεολαίας, των συνταξιούχων και των ανέργων.

Στην ομιλία του, ο Κώστας Κάβουρας μίλησε για το Ίλιον της νέας εποχής: το Ίλιον της αλληλεγγύης και της συμμετοχής, της ανατροπής και της ελπίδας! Επεσήμανε την προτεραιότητα που έχει για εμάς η δημιουργία ενός Δήμου που θα στέκεται στην πράξη δίπλα στους πολίτες, στο πλευρό όλων όσοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και την καταστροφική συνταγή των Μνημονίων και του «Καλλικράτη». Αναφέρθηκε στους άξονες των προγραμματικών μας κατευθύνσεων δίνοντας βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική, τη δημοκρατία, την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον, την προστασία των δημόσιων αγαθών. Έδωσε έτσι το έναυσμα για τη δημόσια διαβούλευση που ξεκινάμε από σήμερα κιόλας με στόχο να συνδιαμορφώσουμε μαζί με τους πολίτες του Ιλίου το πρόγραμμά μας.

Στην εκδήλωση μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν και να απευθύνουν χαιρετισμό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, δεκάδες βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ τον Κώστα Κάβουρα κάλεσε στο βήμα ο συντονιστής της δημοτικής μας κίνησης και δημοτικός σύμβουλος Ιλίου, Χρήστος Μπατσής. Μαζί μας ήταν άνθρωποι του μόχθου που βλέπουν μια νέα ελπίδα στο Συνδυασμό μας, εργαζόμενοι που η κεντρική Διοίκηση και η υποταγμένη Αυτοδιοίκηση τους κλέβουν τη δουλειά, ανάμεσά τους απολυμένοι σχολικοί φύλακες και πολίτες από όλο σχεδόν το πολιτικό φάσμα που απάντησαν θετικά στο κάλεσμα για μια νέα αρχή στο Ίλιον. Τον παλμό στην εκδήλωση έδωσαν οι δεκάδες νέοι και νέες που με την παρουσία τους μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία.

Επόμενο ραντεβού δίνουμε σε κάθε γειτονιά της πόλης, στη δημόσια διαβούλευση για τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει ο Δήμος την επόμενη πενταετία, για το πρόγραμμα της νίκης και την ανατροπής!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *