Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα "Χελιδονίσματα 2019" στο Πάρκο Τρίτση [photos] • Αλληλέγγυα Πόλη
Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα “Χελιδονίσματα 2019” στο Πάρκο Τρίτση [photos]

Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα “Χελιδονίσματα 2019” στο Πάρκο Τρίτση [photos]

Πλημμύρισε από κόσμο το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στα «Χελιδονίσματα» μια εκδήλωση για να καλωσορίσουμε την Άνοιξη που διοργάνωσαν από κοινού ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, οι Φίλοι του Πάρκου και με την υποστήριξη της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας.

Μια εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από όλους όσοι επέλεξαν να επισκεφτούν και να περάσουν ευχάριστα ένα ακόμα Κυριακάτικο πρωινό στο Πάρκο «Α. Τρίτσης» και ιδιαίτερα από τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι απασχολήθηκαν δημιουργικά κατασκευάζοντας πήλινες φωλιές για να υποδεχτούμε με αυτόν τον τρόπο τα σπιτοχελίδονα.

Η Αλληλέγγυα Πόλη σταθερά στο πλευρό του Πάρκου, βρέθηκε με ιδιαίτερη χαρά και σε αυτή τη δράση του Πάρκου. Μια δράση σημαντική σε ότι αφορά την ευαισθητοποίηση όλων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων και παιδιών, με σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Μοναδικός απών για πολλοστή φορά η διοίκηση του Δήμου Ιλίου, ο οποίος καιρό τώρα έχει επιλέξει να απέχει συνολικά από την προσπάθεια ανάτασης του Πάρκου. Μάλιστα, ο κ. Δημάρχος, ακόμα και σήμερα, στο δημόσιο του λόγου φροντίζει να δυσφημεί το Πάρκο στους πολίτες του Ιλίου και όχι μόνο, αντί να το διαφημίζει και διαμέσω αυτού και την πόλη του Ιλίου.


Παραθέτουμε φωτογραφίες από τη δράση: 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *