Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση των αθλητικών υποδομών στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Ιλίου

Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση των αθλητικών υποδομών στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Ιλίου

Δεν είναι η πρώτη φορά, που μας απασχολεί η κατάσταση των σχολικών μονάδων της πόλης μας. Και αυτή τη φορά, οι εικόνες που μας έφτασαν από γονείς μιλούν από μόνες τους και αναδεικνύουν την ανικανότητα που επιδεικνύει η δημοτική αρχή να διατηρήσει τις υποδομές των σχολείων σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.

Συγκεκριμένα, το ταρτάν του γηπέδου στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Ιλίου βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, καθιστώντας το επικίνδυνο για τα παιδιά του σχολείου που αθλούνται σε αυτό. Οι μαρτυρίες των γονέων μιλούν για φθορές που έχουν γνωστοποιηθεί εδώ και πολλούς μήνες στους αρμόδιους, αλλά ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί.

Δυστυχώς, πίσω από την πλασματική εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει για την πόλη μας η απερχόμενη διοίκηση του κ. Ζενέτου, τα προβλήματα για τους πολίτες γιγαντώνονται καθημερινά. Σημαντικά προβλήματα, που ενώ η διοίκηση του Δήμου τα γνωρίζει «από πρώτο χέρι», συνεχίζουν να μένουν άλυτα, καθώς απ’ ότι φαίνεται, δεν ιεραρχούνται αρκετά ψηλά στις προτεραιότητες της.

Ως «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» καλούμε για ακόμη μία φορά την διοίκηση του Δήμου να κοιτάξει πίσω από τη βιτρίνα και να επιληφθεί άμεσα για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος που επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα εκατοντάδων μαθητών. Δηλώνουμε δε, ότι για εμάς η συνεχής βελτίωση της σχολικής στέγης και των αύλειων χώρων των σχολείων είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και θα αποτελέσει αιχμή της πολιτικής μας όταν οι πολίτες μας εμπιστευτούν τη διοίκηση του Δήμου Ιλίου.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *