Κ.Κάβουρας: Να καλυφθούν τα κενά στην καθαριότητα των σχολείων με έκτακτες προσλήψεις

Κ.Κάβουρας: Να καλυφθούν τα κενά στην καθαριότητα των σχολείων με έκτακτες προσλήψεις

Δήλωση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» σχετικά με την καθαριότητα των σχολείων.

«Είμαστε πανέτοιμοι για τα σχολεία» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Ζενέτος, που προφανώς ζει στο δικό του φανταστικό κόσμο και όχι στην πόλη μας.

Στα σχολεία, μαθητές, γονείς και καθηγητές βράζουν εξαιτίας της μη επάρκειας του προσωπικού καθαριότητας για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών της περιόδου, που προκύπτουν από την επαναλειτουργία των σχολείων μεσούσης της πανδημίας. Ο φτωχός σχεδιασμός των προηγούμενων ημερών, με τα μπαλώματα που προέβλεπαν μεταφορά καθαριστριών από τα σχολεία της Α’βαθμιας στα σχολεία της Β’βαθμιας, τινάζεται στον αέρα, καθώς με το άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων επιστρέφουν πίσω στις θέσεις τους.

Από την πλευρά μου, είχα έγκαιρα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας να μεταφέρω αυτές τις ανησυχίες και κατέθεσα την πρόταση της Αλληλέγγυας Πόλης ότι όλα τα κενά πρέπει να καλυφθούν με προσωπικό που θα προσλάβει ο Δήμος με την διαδικασία των έκτακτων προσλήψεων όπως προβλέπει ο νόμος.

Δυστυχώς οι μέρες περνούν, η διοίκηση του Δήμου παραμένει άπραγη και ο Δήμαρχος της πόλης «πουλάει τρελίτσα» στα τηλεπαράθυρα ότι τα πράγματα βαίνουν κατ’ευχήν. Καλή μας τύχη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *