Κύριε Δήμαρχε μην φτάσουμε να τραυματιστεί πρώτα σοβαρά κανένα παιδί και μετά να πράξετε

Κύριε Δήμαρχε μην φτάσουμε να τραυματιστεί πρώτα σοβαρά κανένα παιδί και μετά να πράξετε

Για μία ακόμη φορά η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνει στην δημοτική αρχή ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα και να επιδιορθωθούν οι μεταλλικοί φράχτες που βρίσκονται στο γήπεδο μπάσκετ και στην παιδική χαρά στο Άλσος Ιλίου.

Η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν αφεθεί εδώ και καιρό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους τραυματισμού – και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου – για τα δεκάδες παιδιά που βρίσκονται καθημερινά στον χώρο.

Θερμή παράκληση προς τη δημοτική αρχή, μην αρκεστείτε στις συνήθεις προχειροδουλειές με τα μπαλώματα στην περίφραξη τα οποία σε λίγες μόνο ημέρες θα έχουν διαλύσει από μόνα τους. Επειδή το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Γιατί αν τελικά υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, να δούμε μετά ποιος θα αναλάβει την ευθύνη.

Τέλος, για τα καπάκια που λείπουν σχεδόν από όλους τους στύλους φωτισμού στο γηπεδάκι στο Άλσος αλλά και σε πολλά ακόμη σημεία σε πλατείες ή άλλους δημόσιους χώρους στο Δήμο… Επιτέλους, κ. Δήμαρχε, παίζουν παιδιά δίπλα, δεν μπορεί τα καλώδια να είναι έτσι γυμνά και να στέλνετε συνεργεία που τα «κολλούν» με tιre up και χαρτόνια. Ανταλλακτικά καπάκια κανονικά δεν έχει ο Δήμος;

Υ.Γ. Για τις ακαθαρσίες δίπλα στον χώρο της παιδικής χαράς, κ. Δήμαρχε, που είναι μία μόνιμη κατάσταση, που ποτέ δεν καθαρίζονται, σας το έχουμε αναφέρει επανειλημμένα, η δυσοσμία έχει φτάσει στο απροχώρητο, βρωμιές παντού και δίπλα παίζουν παιδιά. Ντροπή και μόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *