Πρώτα στοιβάζουν τους γονείς σαν σαρδέλες και μετά τους λένε πρέπει να αποχωρήσετε γιατί ο χώρος είναι ιδιωτικός

Πρώτα στοιβάζουν τους γονείς σαν σαρδέλες και μετά τους λένε πρέπει να αποχωρήσετε γιατί ο χώρος είναι ιδιωτικός

Απίστευτες καταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου – Να παρέμβει άμεσα η διοίκηση

Αντιμέτωποι με τον παραλογισμό και την αδιαφορία βρίσκονται καθημερινά εκατοντάδες γονείς που προσπαθούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους καθώς αυτά προπονούνται στο κυρίως γήπεδο στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου.

Από την μία οι γονείς οδηγούνται και στην κυριολεξία στοιβάζονται σε έναν χώρο 3×3 κάτω από το σκέπαστρο του παρακείμενου αναψυκτηρίου, στον μοναδικό χώρο – με τα νέα δεδομένα και τις εξέδρες του σταδίου κλειστές – από τον οποίο υπάρχει οπτική επαφή  με τον αγωνιστικό χώρο.

Παρεμπιπτόντως είναι απορίας άξιο ποιος «φωστήρας» σκέφτηκε να οδηγούνται οι γονείς σε έναν μικρό, ελάχιστο χώρο, εν μέσω πανδημίας, για να μπορούν να παρακολουθούν τις προπονήσεις, τη στιγμή που με μία άλλη, χρηστή διαχείριση και αξιοποίηση των χώρων του σταδίου, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ διαφορετικά.  Και να τηρούνται και τα μέτρα προστασίας και να υπάρχουν αποστάσεις και να μην οδηγούνται οι γονείς ο ένας πάνω στον άλλο.

Όμως ο παραλογισμός δεν σταματά εδώ.

Ενώ οι γονείς οδηγούνται στον προαναφερθέντα χώρο 3×3 για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την προπόνηση, την ίδια στιγμή τους γίνονται συστάσεις από τα μεγάφωνα πως ο χώρος είναι ιδιωτικός και πως για να παραμείνουν σε αυτόν θα πρέπει να αγοράσουν κάποιο προϊόν.

Αυτό λέγεται εξευτελισμός.

Δεν μπορεί τις σημερινές δύσκολες συνθήκες με αυτήν την πρωτοφανή υγειονομική κρίση να ταλαιπωρεί τη χώρα, ορισμένοι να μην αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών.

Καλούμε τη δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να παρέμβουν άμεσα.

Να βρει η Διοίκηση του Δήμου άμεσα λύση ώστε τηρώντας και ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι γονείς να μπορούν ανεμπόδιστα να παρακολουθούν τις προπονήσεις στο Δημοτικό Σταδίο Ιλίου. Είναι υποχρέωσή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *