Νέα παρέμβαση της Αλληλέγγυας Πόλης για τα σκοτάδια που πνίγουν το Πάρκο Τρίτση • Αλληλέγγυα Πόλη
Νέα παρέμβαση της Αλληλέγγυας Πόλης για τα σκοτάδια που πνίγουν το Πάρκο Τρίτση

Νέα παρέμβαση της Αλληλέγγυας Πόλης για τα σκοτάδια που πνίγουν το Πάρκο Τρίτση

Δεν θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε να υποβαθμίζετε την καθημερινότητα, τις ανάγκες, τις ίδιες τις ζωές των κατοίκων του Ιλίου – Θα λάβετε μέτρα, αλλιώς θα σας ξεσκεπάζουμε κάθε μέρα.

Πατούλης και Ζενέτος συνεχίζουν να αδιαφορούν παντελώς για τα σκοτάδια που πνίγουν το Πάρκο Τρίτση εδώ και μήνες. Σκοτάδια παντού. Άφαντοι, άφωνοι, απόντες δεν λένε ούτε κάνουν το παραμικρό.

Αλήθεια οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας στον Δήμο Ιλίου, πόσο “περήφανοι” αισθάνονται για αυτό το χάλι; Έχουν να πουν κάτι για το γεγονός ότι το πάρκο από το απόγευμα και μετά, γίνεται απροσπέλαστο;

Είστε αποτυχημένοι, κύριοι, διότι αδυνατείτε να παρέχετε στους κατοίκους του Ιλίου την ελάχιστη ασφάλεια που ζητούν και απαιτείται. Εμποδίζετε τους χιλιάδες επισκέπτες του Πάρκου να κινηθούν με ασφάλεια σε αυτό.

Τελικά το Πάρκο το θέλετε λειτουργικό μόνο για όταν έρχεται ο κ. Πατούλης να κόψει καμιά κορδέλα; Έτσι αποδεικνύετε το ενδιαφέρον σας για το αθλητικό ισοζύγιο στην πόλη μας; Έτσι ενισχύετε και στηρίζετε τα σωματεία;

Εκατοντάδες αθλητές που προπονούνται καθημερινά στο ΔΑΚ Ιλίου, φοβούνται να μετακινηθούν με ασφάλεια μέσα στα σκοτάδια. Έχετε καταφέρει να αποκόψετε το Δημοτικό Στάδιο Ιλίου από την πόλη μας. Αδιανόητο.

Γονείς αναγκάζονται να παρατήσουν τις δουλειές τους, απλά για να συνοδεύσουν τους μικρούς αθλητές μέχρι το χώρο του γηπέδου.

Σταματήστε αυτό το χάλι τώρα. Δεν πάει άλλο.

Υ.Γ. Κύριε Δήμαρχε ακόμη περιμένουμε να μας πείτε τι θα κάνετε με την περίφραξη στο βοηθητικό γήπεδο που κατέρρευσε πριν λίγες ημέρες και πρόχειρα έχουν συγκολλήσει οι υπηρεσίες σας. Αναλαμβάνετε μεγάλες ευθύνες αν δεν κάνετε κάτι άμεσα.