Κοινή περιοδεία του υπ. Δημάρχου Ιλίου Κ.Κάβουρα με τον υπ. Δήμαρχο Περιστερίου Φ.Κουγιουμτζή στα σύνορα Ιλίου – Περιστερίου

Κοινή περιοδεία του υπ. Δημάρχου Ιλίου Κ.Κάβουρα με τον υπ. Δήμαρχο Περιστερίου Φ.Κουγιουμτζή στα σύνορα Ιλίου – Περιστερίου

Κοινή περιοδεία της “Αλληλέγγυας Πόλης” και των “Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι” με τους δύο επικεφαλής των παρατάξεων, Κ.Κάβουρα και Φ.Κουγιουμτζή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα σύνορα του δήμου Ιλίου με το δήμο Περιστερίου.

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους της περιοχής της Ζ.Πηγής και του 3ου Διαμερίσματος Περιστερίου που ενώ ανήκουν στα δημοτολόγια του ενός δήμου, εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του γειτονικού. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι κοινά και πολύ σοβαρά καθώς βιώνουν την ίδια αδιαφορία από τις αντίστοιχες δημοτικές τους αρχές.

Οι γειτονιές αυτές αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα: πλημμύρες σε περιόδους βροχοπτώσεων λόγω τις έλλειψης αντιπλημμυρικών υποδομών, χώρων πρασίνου, κακή σύνδεση με το κέντρο των πόλεων τους και τις γύρω περιοχές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Από τα μέλη των δύο παραταξέων τονίστηκε πως η μάχη που δίνεται είναι κοινή, καθώς και η ανάγκη για την ανατροπή των μνημονιακών δημοτικών αρχών σε όλους τους δήμους, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κίνημα, ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής και να υψώσει τείχη στην εφαρμογή των μνημονιακών επιλογών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *