Δυνατά για τη νίκη και την ανατροπή - Υποψήφιος Δήμαρχος ο γιατρός Χρήστος Μπατσής • Αλληλέγγυα Πόλη
Δυνατά για τη νίκη και την ανατροπή – Υποψήφιος Δήμαρχος ο γιατρός Χρήστος Μπατσής

Δυνατά για τη νίκη και την ανατροπή – Υποψήφιος Δήμαρχος ο γιατρός Χρήστος Μπατσής

Πλήθος κόσμου, μέλη – φίλοι και υποστηρικτές της Αλληλέγγυας Πόλης, κατέκλυσαν την αίθουσα του Καλλιτεχνικού Καφενείου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», χθες Δευτέρα 3 Ιουλίου, προκειμένου να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση της παράταξης μας.

Θέματα συζήτησης και ψηφοφορίας ήταν η ανακήρυξη υποψηφίου Δημάρχου και η επικύρωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα αποτελέσουν τον συνδυασμό ανατροπής στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου, εκπροσωπώντας την παράταξη μας, ανακηρύχθηκε παμψηφεί ο Χρήστος Μπατσής. Ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Ιλίου, επί σειρά πολλών ετών δημοτικός σύμβουλος, ο γιατρός Χρήστος Μπατσής θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Αλληλέγγυας Πόλης, προκειμένου ο Δήμος να αλλάξει σελίδα.

Επικυρώθηκαν επίσης από τη Γενική Συνέλευση τα πρώτα 50 ονόματα του δημοκρατικού, πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου μας, όπως άλλωστε είχαμε δεσμευτεί για τη δημιουργία ενός δημοκρατικού μετώπου ανατροπής στο Ίλιον.

Οι υποψήφιοι μας, άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές ομάδες, άνθρωποι της εργασίας με διαφορετικές αφετηρίες, μοιράζονται το κοινό μας όραμα για έναν Δήμο με δημοκρατική λειτουργία, κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που απασχολούν τα μέλη και τους φίλους της Αλληλέγγυας Πόλης με κυρίαρχη την αγωνία για τις δράσεις που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι το επόμενο διάστημα, ώστε όλοι οι Δημότες να γίνουν κοινωνοί του προγράμματος μας και να αντιληφθούν ότι η Αλληλέγγυα Πόλη έχει να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα του τόπου, με συγκεκριμένες προτάσεις.

Δίπλα σε κάθε Δημότη που ταλαιπωρείται από χρόνια προβλήματα, με σεβασμό σε όλους. Χωρίς κοινωνική αναλγησία, να σεβαστούμε τη λαϊκή εντολή και τη λαϊκή συμμετοχή για έναν Δήμο δημοκρατικό.

Για ένα Ίλιον που αξίζει σε όλους!