Ο Πατούλης ξεπουλάει κομμάτι κομμάτι το Πάρκο Τρίτση – Απούσα για μία ακόμη φορά η διοίκηση Ζενέτου επιλέγει τη σιωπή • Αλληλέγγυα Πόλη
Ο Πατούλης ξεπουλάει κομμάτι κομμάτι το Πάρκο Τρίτση – Απούσα για μία ακόμη φορά η διοίκηση Ζενέτου επιλέγει τη σιωπή

Ο Πατούλης ξεπουλάει κομμάτι κομμάτι το Πάρκο Τρίτση – Απούσα για μία ακόμη φορά η διοίκηση Ζενέτου επιλέγει τη σιωπή

Η επιχειρούμενη προσπάθεια του Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου – υπό τις εντολές του κ. Πατούλη – να ξεπουλήσει/εκμισθώσει σε ιδιώτη επιχειρηματία, μέσα στο καλοκαίρι (προχθές Παρασκευή 30/06), δημόσιο χώρο από το Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, έκτασης περίπου 1,5 στρέμματος, και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο του Πάρκου, έρχεται να αποδείξει τις πραγματικές προθέσεις κυβέρνησης και περιφέρειας.

Ακόμη και μέσα σε ένα Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, όπως είναι το Αντώνης Τρίτσης, το στολίδι όλων των Δυτικών, προσβλέπουν και αποζητούν μόνο το κέρδος, την ιδιωτικοποίηση, την εμπορευματοποίηση, τους φραγμούς στην ελεύθερη πρόσβαση.

Δεν θα επιτρέψουμε να αφαιρεθεί κανένας ελεύθερος χώρος του Πάρκου από τους πολίτες, για να κερδοσκοπούν τα συμφέροντα και οι επιχειρηματίες. Πάρκο ανοιχτό, για όλο το λαό.

Απαιτούμε ενίσχυση των υποδομών και έργα ουσίας που θα σέβονται και θα αναδεικνύουν την πλούσια χλωρίδα και πανίδα του Πάρκου. Μακριά από παρεμβάσεις και λογικές με έργα βιτρίνας.

Λέμε όχι στην μετατροπή του πολύτιμου Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, σε ένα απέραντο «συναυλιάδικο», για να στήνει τις φιέστες του ο κ. Πατούλης.

Στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του Πάρκου θα μας βρίσκουν απέναντι. Ο αγώνας των κατοικών, φορέων και συλλογικοτήτων από τις γειτονιές των Δυτικών θα νικήσει.