Στην ενότητα η ελπιδα - Αναγκαιότητα το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης για την ανατροπή στο Ίλιον • Αλληλέγγυα Πόλη
Στην ενότητα η ελπιδα – Αναγκαιότητα το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης για την ανατροπή στο Ίλιον

Στην ενότητα η ελπιδα – Αναγκαιότητα το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης για την ανατροπή στο Ίλιον

Η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον», με επικεφαλής τον γιατρό, Χρήστο Μπατσή, πιστή στις αρχές της και στη λογική των συνεργασιών και των συμπράξεων για την αλλαγή στον Ίλιον, απευθύνθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα σε πολίτες, κινήματα και κινήσεις που, αν και από διαφορετικές αφετηρίες, μοιράζονται τις ίδιες αντιλήψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτό συνεχίζουμε να πράττουμε μέχρι και σήμερα. Και τώρα που οι διεργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο καλούμε – εκ νέου – τις δημοκρατικές/προοδευτικές δυνάμεις στον Δήμο Ιλίου, με πίστη στο κοινό όραμα για την πόλη και συμφωνώντας προγραμματικά, να δώσουμε τα χέρια για την αλλαγή σελίδας στο Ίλιον.

Συμπορευόμαστε με όσες και όσους:

• Σέβονται και τιμούν τη λαϊκή εντολή και τη λαϊκή συμμετοχή

• Μάχονται για τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου

• Προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και δικαιοσύνη

• Υπερασπίζονται τα δικαιώματα των γυναικών και τα αιτήματα της Νεολαίας

• Αγωνίζονται για τα συμφέροντα των αδυνάτων και των ΑμεΑ

• Οραματίζονται μια δημοτική αρχή που θα προστατεύει το περιβάλλον, θα αμβλύνει τις ανισότητες και θα ενισχύει την τοπική οικονομική ανάπτυξη

• Απαιτούν αξιοπρέπεις χώρους αθλητισμού & πολιτισμού στην πόλη, σύγχρονες σχολικές εγκαταστάσεις, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια κλπ

Οι δυνάμεις της Αλληλέγγυας Πόλης, με διαδρομή, ήθος, παρόν και μέλλον, συνέχεια και συνέπεια, αποτελούν τον εμπνευστή και εγγυητή του δημοκρατικού, νικηφόρου μετώπου ανατροπής που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Απέναντι σε μια διοίκηση Ζενέτου – και τα συμπληρώματά της – που κρατούν το Ίλιον σε στασιμότητα, φιμώνοντας και ποδηγετώντας την τοπική κοινωνία, μέσα από ένα δίκτυο μηχανισμών, προτάσσουμε την ανάγκη για μια πόλη σύγχρονη, ανθρώπινη, πράσινη, συμπεριληπτική.

Σε αυτόν τον όμορφο, δημιουργικό αγώνα, δεν περισσεύει κανείς.

Για το Ίλιον που μας αξίζει.