Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου με την «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστα Κάβουρα, στην Ανοιχτή ΕΡΤ [audio]

Συνέντευξη του υπ. Δημάρχου με την «Αλληλέγγυα Πόλη», Κώστα Κάβουρα, στην Ανοιχτή ΕΡΤ [audio]

Στο φιλόξενο χώρο της Ανοιχτής ΕΡΤ βρέθηκε τη Δευτέρα 7 Απριλίου ο υπ. Δήμαρχος της «Αλληλέγγυας Πόλης», Κωνσταντίνος Κάβουρας. Ύστερα από πρόσκληση της δημοσιογράφου Εύας Μαυρογένη πραγματοποιήθηκε μια ραδιοφωνική εφ’ όλης της ύλης συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα που πλήττουν την καθημερινή ζωή των πολιτών του Ιλίου αλλά και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η «Αλληλέγγυα Πόλη», εφόσον αναδειχθεί δημοτική αρχή την επαύριο των δημοτικών εκλογών.

Τα εργολαβικά συμφέροντα που καταδυναστεύουν τις κοινωνικές υποδομές των δήμων και η ανάγκη υπεράσπισης των κοινωνικών αγαθών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου αναφέρθηκε στην ανάγκη να περάσουμε «από τα έργα βιτρίνας της υφιστάμενης δημοτικής αρχής στις σοβαρές κοινωνικές υποδομές», ενώ τόνισε πώς «το πλεόνασμα του Δήμου Ιλίου θα πρέπει να αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των πολιτών».

Τη ραδιοφωνική συζήτηση ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε το ζήτημα αξιοποίηση των παλαιών εγκαταστάσεων της Παλιάς Ραδιοφωνίας στο Ίλιον προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, που μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, πέρασαν στο υπουργείο Οικονομικών και κινδυνεύουν να ιδιωτικοποιηθούν.


Όλοκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να ακούσετε εδώ:


Στη φωτογραφία ο Κώστας Κάβουρας με την υποψήφια σύμβουλο της δημοτικής κίνησης, απολυμένη της ΕΡΤ, Κωνσταντίνα Βαμβαρέκου – Καρπούζου.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *