Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον" • Αλληλέγγυα Πόλη
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον”

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον”

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου:

Χρήστος Μπατσής

Ο Χρήστος Μπατσής γεννήθηκε το 1957 στα Γιάννενα και κατοικεί στο Ίλιον από το 1964. Είναι παντρεμένος με την ιατρό Αναστασία Στεφανοπούλου, Dr παθολογίας, κι έχει δύο παιδιά, την Αργυρώ, αρχαιολόγο – μουσειολόγο, και το Γιώργο, υποψήφιο διδάκτορα πληροφορικής.

Είναι χειρουργός, διευθυντής στη Β΄ Χειρουργική Κλινική Μαστού του Αγίου Σάββα. Με πλούσιο ερευνητικό έργο έχει πραγματοποιήσει ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ιατρικής που ειδικεύονται κυρίως στην αντιμετώπιση αλλά και στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ενεργός μέλος στα κινήματα από τα φοιτητικά χρόνια, διετέλεσε πρόεδρος της ΟΜΟΕΛ φοιτητικών συλλόγων Ρουµανίας και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ιασίου από το 1977 ως το 1983. Υπήρξε µέλος της Νοσοκομειακής Επιτροπής της ΕΙΝΑΠ ήδη από τη δεκαετία του 1990, Γραμματέας της Επιστημονικής Επιτροπής του 6ου Νοσοκ. ΙΚΑ κι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού.

Συμμετείχε ενεργά στα κινήματα πόλης, εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στο Ίλιον 29 συνεχόμενα χρόνια και διετέλεσε 8 χρόνια πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και 8 χρόνια αντιπρόεδρος. Επίσης, υπήρξε αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ και αναπληρωματικό µέλος του ∆.Σ. Νοσοκομείου ΕΙΑΑ. Το 1997 συνίδρυσε με τον τότε Δήμαρχο Ιλίου, Βασίλη Κουκουβίνο, τα Δημοτικά Ιατρεία του Ιλίου, όπου εργάστηκε εθελοντικά ως επιστημονικός υπεύθυνος, δημιουργώντας το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Υγιεινής του Δήμου Ιλίου.


Γνωρίστε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον” 


Αναγνωστοπούλου Ειρήνη

Γεννήθηκα το 1993 στο Ίλιον όπου και κατοικώ. Σπούδασα φυσικοθεραπεία και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Συμμετέχω ενεργά σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες, ευαισθητοποιούμαι σε θέματα εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.


Αναστασάκης Κωνσταντίνος (Κωστής) 

Γεννήθηκα το 1976 στο Ίλιον, όπου μεγάλωσα και κατοικώ. Η καταγωγή μου είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι υιός του Φραγκίσκου και της Άννας Αναστασάκη και πατέρας μιας κόρης 13 ετών. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και δικηγόρος. Ασχολούμαι με τα κοινά και συμμετέχω ως ενεργό μέλος του Συνδέσμου Κρητών Επιστημόνων και του Συλλόγου Κρητών Αθήνας «Η Γέργερη» του οποίου διετέλεσα 3 θητείες ως μέλος του Δ.Σ. και 1 ως αντιπρόεδρος. 


Αναστασίου Μαρία

Γεννήθηκα το 1992 στην Αθήνα και από το 1996, σε ηλικία 4 χρονών,  κατοικώ στο Ίλιον. Έχω τελειώσει αισθητική άκρων και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε καταστήματα τεχνολογίας. Αγαπώ την πόλη που ζω και επιθυμώ να συμβάλω στον αγώνα για ένα καλύτερο Ίλιον. 


Αναστόπουλος Φώτιος | Συνταξιούχος

Γεννήθηκα το 1959 και ζω στο Ίλιον τα τελευταία 31 χρόνια. Είμαι συνταξιούχος ιδιωτικού δικαίου. Ενεργός στα κοινά, επηρεασμένος θετικά από την οικογένειά μου μιας και τυγχάνω εξ’ αγχιστείας αδερφός με το  Βίτσα Δημήτριο, ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά και τρία εγγόνια. Παλεύω για έναν καλύτερο δήμο, για μία πόλη ανθρώπινη. 


Αντίοχος Γεράσιμος  

Συνταξιούχος δημοσιογράφος και επιχειρηματίας στο χώρο της διαφήμισης και της προβολής. Είμαι παντρεμένος με 3 παιδιά. Στο χώρο της πολιτικής υπήρξα ιδρυτικό μέλος του ΠΑΚ (Πανελλήνιο Αντιδικτατορικό Κίνημα) κι έκτοτε κινούμαι στον αριστερό – προοδευτικό χώρο. Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Αλληλέγγυα Πόλη θα αγωνισθώ για τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου σε κάθε γωνία της πόλης μας. 


Βάϊου Βασιλική 

Ζω στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Στο παρελθόν εργαζόμουν σε εταιρία εμπορίας υφασμάτων. Δραστηριοποιήθηκα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου και είμαι μέλος του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιλίου «Ο Μέρμηγκας».


Βαμβαρέκου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Γεννήθηκα το 1963 στην Αθήνα Αττικής με καταγωγή από την πόλη των Ιωαννίνων και κατοικώ στο Ίλιον τα τελευταία 51 χρόνια, στη συνοικία του Αγ. Νικολάου. Παντρεμένη µε τον Κώστα Καρπούζο, έχω δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Από το 1989 εργάστηκα στην ΕΡΤ ως ηλεκτρονικός στο ραδιόφωνο. Με το κλείσιμο της ΕΡΤ το 2014 συμμετείχα στην επιτροπή αγώνα των απολυμένων και της ΕΡΤOPEN. Από το 2016 είμαι εκλεγμένο μέλος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ (ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ) και το 2017 διετέλεσα γραμματέας Οικονομικού στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.). 


Βασιλοπούλου Παναγιώτα (Γιώτα)

Είμαι ιατρός και δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ίλιον, στον Άγιο Νικόλαο από το 1991 έως σήμερα. Το1992 ξεκίνησα να εργάζομαι στο ΙΚΑ των Αγίων Αναργύρων. Από την δεκαετία του 1970 αγωνίζομαι στις τάξεις της Ανανεωτικής Αριστεράς, ενώ το 2019 συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη δημοτική κίνηση, Αλληλέγγυα Πόλη. Παντρεύτηκα τον καθηγητή, φιλόλογο Ζωγόπουλο Δημήτριο, ο οποίος υπηρετεί στο 7ο ΓΕΛ Ιλίου. Απέκτησα δύο γιους, τον Μανώλη, περιβαλλοντολόγο και τον Θοδωρή, φοιτητή Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και μουσικό.


Γκέκα Σοφία 

Γεννήθηκα το 1969 στη Δυτική Γερμανία. Κατοικώ στο Ίλιον από το 1980. Με σπουδές στο Marketing εργάζομαι από το 1989 έως το 2023 ως Διευθύντρια Καταστημάτων στον  Όμιλο Έβερεστ (Vivardia). Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Με την Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον θα αγωνισθώ ξανά για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.


Γκιόκας Κώστας

Γεννήθηκα το 1982 και από τότε ζω στο Ίλιον, αρχικά στην περιοχή της Φλέβας και σήμερα στη Ραδιοφωνία. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών 7,5 και 5 ετών. Είμαι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), ενώ εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σαν Υπεύθυνος  Πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων, έχοντας πολυετή εμπειρία σε παρόμοιες θέσεις. Από το 2019 αποτελώ μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον».


Γραμμένου Μαρία 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ίλιον. Κατάγομαι από την Κάτω Μέλπεια Μεσσηνίας. Είμαι εκτελωνίστρια κι έχω δύο γιους. Συμμετέχω ενεργά στον πρώτο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ιδιαίτερη ενασχόληση με την κοινωνική πολιτική. Εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ιλίου από το 2010. 


Δουμουλιάκα Φωτεινή | Συνταξιούχος


Ευαγγελίδης Δημήτρης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ξάνθη. Είμαι παντρεμένος με την Αμαλία Σολωμού και πατέρας δύο παιδιών. Ιστορικός με μεταπτυχιακές σπουδές, έχω ενεργό συμμετοχή στα «κοινά», αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες για σύγχρονες & ασφαλείς υποδομές σε όλο το Ίλιον (σχολεία – βρεφονηπιακοί, παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις, πεζόδρομοι – ποδηλατόδρομοι, διαβάσεις). Παράλληλα, έχω δώσει το «παρών» σε δεκάδες δράσεις για την προστασία του Πάρκου Α. Τρίτσης.Μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ιλίου, διετέλεσα πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του 28ου Νηπιαγωγείου, ενώ παραμένω έφορος στο Σύλλογο Γονέων του 15ου Δημοτικού Ιλίου.


Ζαΐρης Γιώργος

Γεννήθηκα στο Ίλιον το 1975, γέννημα θρέμμα της παραμελημένης περιοχής Μιχελή. Πατέρας δύο παιδιών του Ανδρέα και της Βενετίας. Είμαι μέλος Σωματείου Εργαζομένων ΨΝΑ, δραστηριοποιούμαι στη Νομαρχιακή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., ε΄νω παραμένω μέλος της παράταξης ΑΡΜΑ στην ΠΟΕΔΗΝ.  Εργάζομαι από το 1998 στο ΨΝΑ(ΔΑΦΝΙ) και φοιτώ στο ΠΑΔΑ. Κινητήρια δύναμη μου από τα μαθητικά μου χρόνια είναι η ενασχόληση με τα κοινά. Η διεκδίκηση, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η αλληλεγγύη στοιχεία που διέπουν τη δράση της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη» με έκαναν να συμμετέχω και στην τοπική αυτοδιοίκησης. 


Ζερδεβάς Γεώργιος

Με καταγωγή από το νομό Ηλείας, γεννήθηκα το 1960 και μεγάλωσα στα Νέα Λιόσια. Η δουλειά μου ήταν γραφίστας. Όμοια δουλειά κάνει και η κόρη μου. Έχω και έναν γιο που έχει τελειώσει το ΠΑΠΕΙ. Η γυναίκα μου είναι μαία στο «ΕΛΕΝΑΣ». Τα παιδιά μου πήγανε στο 36ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου, όπου ασχολήθηκα με τα του σχολείου και εκλέχτηκα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Από όταν κατάλαβα τον εαυτό μου εντάχθηκα στην αριστερά και στην οργάνωση ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ. Σε μικρή ηλικία, πριν το στρατό, έπαιξα αγωνιστικό σκάκι στην ομάδα του Ιλίου. Στον «Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου» είχα καλά αποτελέσματα, κι εγώ και η υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα να ανέβουμε κατηγορία και να παίζουμε στην β’ εθνική. Στην δουλειά μου δούλεψα με πολλούς μουσικούς, Έλληνες και ξένους που ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Και μετά ήρθε η σκλήρυνση κατά πλάκας. Την ζωή μας πρέπει να προσπαθούμε και μπορούμε να την φτιάξουμε λίγο καλύτερη. Με τις εκλογές, μπορούμε να διαλέξουμε αυτούς που θα διαχειριστούν καλύτερα τα θέματα του δήμου μας.


Ζούδιαρης Νίκος

Γεννήθηκα στο Ίλιον όπου και διαμένω μέχρι σήμερα. Ως συνθέτης και στιχουργός, έχω αφήσει το στίγμα μου στο χώρο της τέχνης και είμαι ευγνώμων που το έργο μου έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα. Πέραν της μουσικής, οι σπουδές μου αφορούν στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (ΕΑΠ). Εκτός από την ενασχόλησή μου με το τραγούδι, τη μουσική και τον λόγο, εισηγούμαι  και διενεργώ σεμινάρια δημιουργικής γραφής και ποίησης, στον πολυχώρο τέχνης «Μικρό Πολυτεχνείο».


Ζώης Γιώργος

Γεννήθηκα  στο Ίλιον όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Τελείωσα το πρώην Μικτό Λύκειο Αγίου Φανουρίου. Εργάστηκα στα ΕΛΤΑ ως Διευθυντής στη Μονάδα Διανομής Ιλίου και σήμερα είμαι συνταξιούχος. Είμαι δραστήριος στα κινήματα από τα μαθητικά μου χρόνια, καθώς και στο συνδικαλιστικό κίνημα μέσα στο χώρο εργασίας. Παρακολουθώ από κοντά τα τεκταινόμενα στο Δήμο μας κι αποτελώ ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Δημοτικής Κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον».


Θωμόπουλος Θωμάς

Είμαι ιατρός – καρδιολόγος και εργάζομαι ως επιμελητής ΜΕΘ Αγίου Σάββα, ενώ έχω διατελέσει συντονιστής ιατρός στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ. Είμαι υποψήφιος διδάκτορας ιατρικής σχολής στην Αλεξανδρούπολη. Η αγάπη για το συνάνθρωπο κι η προσφορά ήταν για εμένα το κίνητρο για να ασχοληθώ με τα κοινά και μάλιστα σε μία δημοτική παράταξη που υπηρετεί την αλληλεγγύη στην πράξη.


Κάβουρας Σωτήρης

Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιομηχανική Διοίκηση (Kingston University, London) και στην Διαχείριση Έργων (Πανεπ. Πειραιώς). Εργαζόμενος σε Βιομηχανία Μετάλλου στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και από το 2019 στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Υποψήφιος Διδάκτορας Βιώσιμης Ανάπτυξης και Αστικής Ανθεκτικότητας (Χαροκόπειο Πανεπ.). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ίλιον, όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.


Κακούτη Αγγελική

Ανήκω σε μια από τις παλαιότερες οικογένειες κατοίκους του Ιλίου. Με σπουδές στη δημοσιογραφία και τη δραματική τέχνη, έχω ζήσει και εργαστεί στην Αγγλία και την Ιαπωνία. Τα τελευταία 20 χρόνια ασχολούμαι με τη διδασκαλία της ιαπωνικής γλώσσας, ενώ διατηρώ φροντιστήριο στην κεντρική πλατεία του Ιλίου.


Καλέμη Αλεξάνδρα

Γεννήθηκα σε ένα χωριό των ελληνοαλβανικών συνόρων στο Νομό Ιωαννίνων. Στα 11 χρόνια, έφτασα με την οικογένειά μου στην Αθήνα. Ως μαθήτρια στο Γυμνάσιο Θηλέων Νέων Λιοσίων προσέφερα στη μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Φοίτησα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρέτησα ως φιλόλογος τη Δημόσια Εκπαίδευση σε σχολεία του Πειραιά και της Δυτικής Αθήνας. Αγωνίστηκα ως μέλος του Δ.Σ. της τοπικής ΕΛΜΕ και τώρα ως συνταξιούχος υποστηρίζω με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά- την υγεία, την παιδεία- στην υπηρεσία των εργαζομένων.


Καλλέργη – Καραχούτη Παναγιώτα (Γιώτα)

Γεννήθηκα το 1960 στο Ίλιον όπου και αποφοίτησα από το εξατάξιο Γυμνάσιο Θηλέων και συνέχισα τις σπουδές της στη λογιστική. Από το 1982 εργάστηκα στο Υπουργείο Πολιτισμού , στη Γραμματεία του Επιγραφικού Μουσείου ως προϊσταμένη Λογιστηρίου απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Παντρεμένη με δύο παιδιά και δύο εγγόνια . Είμαι ενεργό μέλος στη τοπική πολιτική ζωή και στόχος μου είναι η ευημερία και η πρόοδος της τοπικής κοινωνίας.


Καραΐσκος Θεόδωρος 

Γεννήθηκα το 1967, μεγάλωσα στη Ραδιοφωνία και κατοικώ στο κέντρο της πόλης. Παντρεμένος με τη Παρασκευή Βέλλιου, πατέρας μιας κόρης. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με τα κοινά. Μέλος του Δ.Σ. της «Ένωσης Νέων των Νέων Λιοσίων», γραμματέας της μαθητικής παράταξης Π.Α.Μ.Κ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξα επίσης μέλος της συντακτικής επιτροπής της τοπικής εφημερίδας «Μηνύματα» και των εφημερίδων «Ξεκίνημα» και «Σοσιαλιστική Έκφραση» από το 1993 μέχρι το 2015. Το 1998 ήμουν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δημοτική Ενότητα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Χριστόπουλο και το 2006 με το συνδυασμό «Συνεργασία Αλλαγή» με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Τριανταφύλλου. Την περίοδο 2015-2017 διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ιλίου. Σε όλη μου την πορεία, υπήρξα πάντοτε ενεργός στα κινήματα της πόλης του Ιλίου και της ευρύτερης περιοχής (Ραδιοφωνία, ανάταξη του Πάρκο Αντ. Τρίτσης, απομάκρυνση του 301 στρατιωτικού εργοστασίου, κτλ.). Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.


Κατσαρός Γιάννης

Γεννήθηκα το 1969 στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει Μηχανικός αυτοκινήτων και Ηλεκτρονικός. Εργάζομαι στην εταιρεία ΟΣΥ (αστικά λεωφορεία) ως οδηγός, ΚΔΟ (Κέντρο Διαχείρισης Οχημάτων) και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικός. Είμαι παντρεμένος από το 2001 και έχω δύο παιδιά. Ένα γιο 19 χρόνων και μία κόρη 14 χρόνων


Κατσούλης Δημήτριος 

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1988. Τα τελευταία 30 χρόνια κατοικώ στο Ίλιον και από το 2015 εργάζομαι ως customer service στην εταιρεία ΝΙΚΑΣ Π.Γ. ΑΒΕΕ. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το τρέξιμο στα 5, 10 και 20χλμ. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά διότι ο παρόν συνδυασμός που συμμετάσχω αποτελεί εχέγγυο για την αλληλεγγύη και την προοδευτική σκέψη σε καιρούς ανέχειας, αβεβαιότητας και βάναυσων ταξικών διακρίσεων. 


Κίσσης Νίκος

Γεννήθηκα στη Βόρεια Ήπειρο, μεγάλωσα και πήγα σχολείο στο Ίλιον από το 1990. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Συμμετέχω σε φυσιολατρικές δραστηριότητες με σεβασμό στο περιβάλλον, στο φυσικό πλούτο και στο συλλογικό πνεύμα. 


Κοκκώνης Αναστάσιος (Τάσος)

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1994. Από το 2011 εργάζομαι στον τομέα του επισιτισμού – τουρισμού. Το 2021 μαζί με άλλους νέες και νέους εργαζόμενους στον κλάδο του επισιτισμού – τουρισμού, ιδρύσαμε την συνδικαλιστική παράταξη «Δίκτυο εργαζομένων» , με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων του κλάδου και τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα αυτά. Ενώ παράλληλα σήμερα εργάζομαι και ως ιατρικός επισκέπτης και ακολουθώ σπουδές ψυχολογίας. Ασχολούμαι με τα κοινά από μαθητής ως μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και από το 2014 ως μέλος της δημοτικής παράταξης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον». Είμαι μέλος του Κ.Σ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέας Δυτικής Αθήνας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα στο Ίλιον χρειαζόμαστε μια νέα διοίκηση με όραμα για το μέλλον της πόλης και των δημοτών κι η Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον μπορεί να τα καταφέρει. 


Κολοφράντζα Μαρία – Τεχνολόγος – Ακτινολόγος 


Κοντογιάννης Γεώργιος-Δημήτριος (Άκης) 

Μένω στο Ίλιον τα τελευταία 24 χρόνια. Είμαι στο επίπεδο του πτυχίου στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και εργάζομαι ως μηχανολόγος μηχανικός τα τελευταία χρόνια. Ως μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου, γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες τις περιοχής μας αλλά κυρίως οι ιδέες και η όρεξη νέων ανθρώπων σαν κι εμένα είναι αυτές που μπορούν να φέρουν την αλλαγή στην πόλη μας! 


Κουβέλης Γιώργος 

Γεννήθηκα το 1960 στο χωριό Μαχαιράς Ξηρομέρου της Αιτωλοακαρνανίας, όπου έζησα μέχρι τα 15 χρόνια μου, αργότερα εγκαταστάθηκα στο Ίλιον. Αποφοίτησα από το Μεικτό Λύκειο Αγίου Φανουρίου και σπούδασα Διοίκηση & Οικονομία στα ΤΕΙ και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ζω μόνιμα στην Ίλιον, στη γειτονιά Ρίμινι, είμαι παντρεμένος με δύο ενήλικα τέκνα. Επαγγελματικά, εργάσθηκα ως Διοικητικό Στέλεχος Δημόσιου Νοσοκομείου και σήμερα είμαι πλέον συνταξιούχος. Συμμετέχω ενεργά σε αθλητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα (Τρέξιμο, ορειβασία, φωτογραφία, χορωδίες). Έχω διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων. Επιθυμία μου είναι να εργασθώ για την πόλη που ζω κι αγαπάω, το Ίλιον.


Κουβέλης Λάζαρος 


Κοτρώνη Ελευθερία

Γεννήθηκα στην Ματαράγκα Καρδίτσας το 1947.  Κατοικώ στο Ίλιον από το 1963. Είμαι οργανωμένη στην αριστερά από τα 17 μου χρόνια.  Ενεργή στα κινήματα και με πλούσια συνδικαλιστική δράση,  συμμετείχα στο Σωματείο Ιματισμού κ στην Ομοσπονδία Ιματισμού. Ενεργή και στα κινήματα πόλη, έχω υπάρξει ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον». 


Κωνσταντάκη Ελισσάβετ (Βέττα) | Ιδιωτική υπάλληλος


Κωνσταντινίδου – Αυγέρη Πηνελόπη (Πόπη)

Είμαι σύζυγος του Ιωάννη Αυγέρη κι έχω δυο παιδιά το Χρήστο και την Αντιγόνη Αυγέρη. Μένουμε στο Ίλιον στην περιοχή του ΙΚΑ από το 1991. Είμαι Μαία, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του ΚΠΑ και εργάζομαι στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, εκτελώντας το έργο μου με αγάπη για την γυναίκα- έφηβο, μητέρα, γιαγιά. Κατέχω πιστοποίηση διδακτικής επάρκειας και έχω διατελέσει ως εθελόντρια σε προγράμματα μαιευτικής φροντίδας του Δήμου, σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις καθώς και σε ομάδες μεταναστών – προσφύγων. Αγαπώ τα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα κι ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τα κοινά συμμετέχοντας σε κινήματα και οργανώσεις που προωθούν προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της υγείας. Κύριο μέλημά μου είναι η βελτίωση κι η αναβάθμιση της παραμελημένης  φροντίδας της υγείας στους πολίτες του Ιλίου. 


Λιτσαρδάκη Αικατερίνη 

Γέννημα θρέμμα του Αγίου Φανουρίου με καταγωγή από την Κρήτη. 

Ασχολήθηκα με τα κοινά το 2008 όπου και εκλέχθηκα σαν αντιπρόεδρος στο 1ο Δημοτικό συμβούλιο νεολαίας του δήμου Ιλίου. Έχω σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ και ποδολογία όπου εργάστηκα σαν ελεύθερη επαγγελματίας μέχρι και το 2011.Η οικονομική κρίση με ανάγκασε όπως χιλιάδες νέους της χώρας μας να μεταναστεύσω στη Γερμανία για 3 χρόνια Πλέον εργάζομαι σαν ιδιωτική υπάλληλος στην Αθήνα. Έχω μεγάλη αγάπη για τα ζώα και για αυτό το λόγο ασχολούμαι ενεργά στις δραστηριότητες της +2 FEET. Προερχόμενη από οικογένεια με χρόνια δράση στην αυτοδιοίκηση οραματίζομαι μια πόλη φιλική προς τους ανθρώπους και τα ζώα.


Μαραντίδης Νικόλαος 

Γεννήθηκα το 1974 και από τα παιδικά του χρόνια ζω στο Ίλιον. Από τα μαθητικά μου χρόνια ήμουν μπασκετμπολίστας στην ομάδα του Ιάσωνα Αγίου Φανουρίου και στη συνέχεια σε άλλες ομάδες των γύρω περιοχών. Σήμερα είμαι παντρεμένος και έχω µια κόρη. Έχω σπουδάσει λογιστική στο University of la Varne και εργάζομαι ως λογιστής σε τουριστικό όμιλο.


Μπακάλη – Τσάγγα Παρασκεύη (Βούλα) 

Γεννήθηκα στον Λούρο Πρεβέζης το 1957 και κατοικώ στο Ίλιον από το 1980.Είμαι παντρεμένη, έχω 2 παιδιά παντρεμένα και 4 εγγόνια. Εργάστηκα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας 27 χρόνια και συνταξιοδοτήθηκα το 2010.Διετέλεσα προϊσταμένη σε κλινικές του Νοσοκομείου και έπειτα υποδιευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Υπήρξα εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου.


Μπούρμπου Σωτηρία (Σωσάννα)

Είμαι κτηνίατρος και κατέχω Msc στην Ολοκληρωμένη διαχείριση γάλακτος και γαλακτομικών προϊόντων. Προϊσταμένη του Τμήματος Υγείας Ζώων της Δ/νσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ τις απογευματινές ώρες εργάζομαι ως κτηνίατρος στο ιατρείο μικρών ζώων που διατηρώ στο Ίλιον. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως project manager σε αγροτοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις  στην Ρωσία. Επίσης, έχω εργαστεί στη ΜΟΔ Α.Ε ως Στέλεχος της ΕΥΔ Του Ε.Π  «ΥΓΕΙΑ –ΠΡΟΝΟΙΑ στον Άξονα ψυχικής Υγείας  και στη Νομαρχία Αθηνών ως συντονίστρια σε συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και ως Υποστήριξη του Νομάρχη Αθηνών στα καθήκοντά του ως μέλος της Επιτροπής Των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαι μητέρα ενός παιδιού.


Μυγδάλη Σοφία 

Γεννήθηκα το 1987, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ίλιον. Είμαι λογίστρια – φοροτεχνικός, ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ λογιστικό γραφείο στο Ίλιον. Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πειραιά, με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, με εξειδίκευση στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική. Έχω διατελέσει γραμματέας των Οργανώσεων Μελών Δυτικής Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και υπήρξα μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Από το 2021 είμαι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής των Οργανώσεων Μελών Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδρυτικό μέλος της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» και μέλος της συντονιστικής επιτροπής. Είμαι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ιλίου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιλίου.


Μυριδάκης Νικόλαος 

Γεννήθηκα στο Ίλιον το 1968, ασχολούμαι με το εμπόριο  και ταυτόχρονα δουλεύω  και σε πρακτορείο ΟΠΑΠ. Έχω λάβει μέρος  σε πρωτοβουλίες όπως διανομή τροφίμων χωρίς μεσάζοντες και άλλες αυτοδιαχειριζόμενες δραστηριότητες για την ελάφρυνση και τη βοήθεια όσων έχουν ανάγκη. Δραστηριοποιούμαι χρόνια στο χώρο της αριστεράς σε δημοτικές κινήσεις και ομάδες πολιτών, όπως συνελεύσεις γειτονιάς.


Νάνου Δήμητρα | Ελεύθερη επαγγελματίας


Νεστούρης Ευάγγελος 

Ζω στην περιοχή του Ρίμινι. Έχω σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων και υπολογιστές σε τεχνική σχολή και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι μέλος του συλλόγου Ηπειρωτών Ιλίου και του Σωματείου Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών Ελληνική Παράδοση.


Νινιδάκης Ευάγγελος | Συνταξιούχος


Νταρζάνου Θεοδώρα (Ρούλα)

Από το 1965 κατοικώ στο Ίλιον, στην συνοικία της Ζωοδόχου Πηγής και είμαι παντρεμένη, μητέρα ενός γιου. Δραστηριοποιούμαι στα τοπικά κινήματα πόλης. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου που με την δράση της προσπάθησε να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης από το 2013-2018. Συμμετείχα επίσης στο δίκτυο εθελοντών συµπαράστασης των προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά. Πλέον εργάζομαι στο Αττικό Νοσοκομείο και είμαι ενεργή στο Σωματείο Εργαζομένων, δραστήρια και στο συνδικαλιστικό κίνημα. 


Ξυδούς Λαμπρινή (Νέλλη)

Γεννήθηκα τον Αύγουστο του 1981, στην Αθήνα. Μεγάλωσα στο Ίλιον και τους Αγίους Αναργύρους. Μητέρα μου είναι η Αλεξάνδρα Μπατσή και πατέρας μου ο μουσικοσυνθέτης, Μάνος Ξυδούς, ιδρυτικό μέλος των Πυξ Λαξ. Ολοκλήρωσα τα μαθητικά μου χρόνια στο Ίλιον. Έκανα σπουδές στο θέατρο και τη μουσική. Από το 2004 εργάζομαι στον σιδηρόδρομο, συγκεκριμένα στην εταιρεία «Hellenic Train», όπου και δραστηριοποιούμαι συνδικαλιστικά. Είμαι μέλος του Προεδρείου της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΑΙΝΟΣΕ» και του Συντονιστικού Οργάνωσης Μελών Σιδηροδρομικών ΣΥΡΙΖΑ. Το 2011 δημιούργησα τη δική μου οικογένεια και έχω μια κόρη, την Ηλιάνα. Όλα αυτά τα χρόνια μάχομαι για τα δικαιώματα των εργαζομένων, αναδεικνύοντας κυρίως τις προτεραιότητες της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας. Μεγάλη μου αγάπη παραμένει το θέατρο, με το οποίο ασχολούμαι ερασιτεχνικά.


Παλλίδης Γεώργιος

Γεννήθηκα το 1973, είμαι έγγαμος και πατέρας δύο υπέροχων παιδιών. Φυσικοθεραπευτής, με Master στη Νευρολογική Αποκατάσταση και Master στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάζομαι στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης  (Ε.Κ.Α.) που εδρεύει στο Ίλιον. Έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση και είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του ΕΚΑ.


Παναγιώτου Κωνσταντίνος

Μένω στο Ίλιον από το 1986.Οικονομολόγος – Λογιστής, απόφοιτος  Πανεπιστημίου  Πειραιώς με Master στην λογιστική και μετεκπαίδευση στην πολιτική ιστορία. Έχω εργαστεί ως μισθωτός σε οικονομικές θέσεις πολυεθνικών και αυτή την στιγμή ως ελεύθερος επαγγελματίας λογιστικού γραφείου που εδρεύει στο Ίλιον πλησίον δημαρχείου. Χωρίς κομματική προέλευση και  χρωματισμό με ενδελεχή έρευνα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδος από την μεταπολίτευση έως σήμερα.


Παναγόπουλος Παναγιώτης

Γεννήθηκα στη Νίκαια και κατοικώ στο Ίλιον από τα παιδικά του χρόνια. Είμαι συνταξιούχος δικαστικός γραμματέας κι εργαζόμουν σε ποινικά δικαστήρια. Συμμετέχω σήμερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς αγαπώ το Ίλιον και μαζί με άξιους ανθρώπους παλεύω για όσα αξίζει η πόλη μας.


Πανίτσας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα το 1960 στο Περιστέρι Αττικής με καταγωγή από τη Λυσσαρέα Γορτυνίας και από το 1964 διαμένω στον Ίλιον στη συνοικία της Παλατιανής. Είμαι παντρεμένος με την Ζώη Τσέπα και έχω δύο κόρες την Σοφία και την Ελένη. Επαγγελματίας ξυλουργός-επιπλοποιός επί σειρά ετών και ενεργός πολίτης από τη νεαρή μου ηλικία, συμμετείχα στους αγώνες και τις δράσεις της τοπικής κοινωνίας του Ιλίου. (υπήρξα μέλος της πρωτοβουλίας Αντίστασης και Αλληλεγγύης, της επιτροπής ενάντια στη χωματερή στη Φυλή, συμμετείχα σε επιτροπές κατοίκων ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και της τσιμεντοποίησης του Πάρκου Αντ. Τρίτσης αλλά και στη διεκδίκηση δημιουργίας του Πάρκου – Μουσείου Ραδιοφωνίας στις παλιές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ). Από το 2019 εώς σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στο Ίλιον με τη δημοτική παράταξη, Αλληλέγγυα Πόλη. 


Πάντου Χρυσούλα (Χρύσα)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καματερό. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μάχιμη δικηγόρος και από το 2016 διαμένω και διατηρώ το δικηγορικό μου γραφείο στο Ίλιον. Δραστήρια από τα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια στην αριστερά και τα κινήματα και με έντονη ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση στην πόλη που μεγάλωσα, συμμετέχοντας ενεργά και μέσω της υποψηφιότητας μου με δημοτικά σχήματα που μάχονταν για τις ανάγκες των δημοτών. Σήμερα επιθυμώ να προσφέρω στην πόλη που ζω και εργάζομαι, το Ίλιον. 


Παπαφιλιππάκη Ειρήνη 

Ακαδημαϊκά ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε διδακτορικό επίπεδο με τα διδακτικά μου ενδιαφέροντα να περιλαμβάνουν το στρατηγικό σχεδιασμό επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών. Διαθέτω το ήθος και την ικανότητα να ανταποκριθώ στις καθημερινές ευκαιρίες δημιουργώντας κλίμα ομαδικότητας και προσφοράς. Δραστηριοποιούμαι στα κοινά γιατί οι συνεργασίες που απορρέουν από τη συλλογικότητα τελικά θα ωφελήσουν τους δημότες του Ιλίου.


Παππά Μαρίνα

Γεννήθηκα το 1966 στα Γιάννενα και αποφοίτησα από τη Φιλοσοφική Σχολή  του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων  το 1987.Εργάζομαι ως καθηγήτρια στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Ιλίου και ενεργό μέλος της Γ’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας.


Παππάς Γιάννης

Γεννήθηκα το 1965 και κατοικώ στο Ίλιον τα τελευταία 28 χρόνια. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος Msc στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης του ΕΑΠ. Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχω διατελέσει αιρετό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο στο χώρο των εκπαιδευτικών στη Γ΄ΕΛΜΕ της Δυτικής Αθήνας επί σειρά ετών.


Πατεράκης Αποστόλης

Γεννήθηκα το 1954 και μεγάλωσα στο Ίλιον. Το 1969 εντάχθηκα στο ΑΕΜ και υπήρξα μέλος της Επιτροπής της Αδέσμευτης Κίνησης Ειρήνης. Συνδικαλιστής στο συνδικάτο οικοδόμων το 1976 και Σύμβουλος στην ΠΟΕ ΟΤΑ για μία τετραετία. Υπήρξα ακόμη υπεύθυνος του εργατικού τομέα του ΚΚΕ Εσωτερικού. Εκλεγμένος στο Δ.Σ του ΣΥΔΑ στο Δ. Αθήνας. Και Γενικός Γραμματέας στο Σωματείο εργαζομένων του Δήμου Ιλίου. Δραστηριοποιήθηκα στην Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Πολιτών στα Δυτικά από το 2015, ενώ διετέλεσα υπεύθυνος και τώρα προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. 


Πουλιάσης Αλέξανδρος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και διαμένω στο Ίλιον.  Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ακολουθώντας την κατεύθυνση Λογιστικής και Χρηματοδοτικής Διοίκησης. Από το 2006 ως το 2015 εργάστηκα ως υπεύθυνος πωλήσεων σε εταιρίες παραγωγής θυρών. Από το Φλεβάρη του 2015 μέχρι τον Ιούνιο του 2015 ήμουν σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών και από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2019 ήμουν σύμβουλος του υπουργού οικονομικών. Από το 2019 έχω εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον τουριστικό τομέα.


Πούλου Μαρία (Μάρω)

Γεννήθηκα στην Αγία Άννα Βοιωτίας και μεγάλωσα στο Ίλιον, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Ασημακόπουλο και έχω δυο γιους, τον Λεωνίδα-Ιάσωνα και τον Αθανάσιο-Ορφέα. Εργάστηκα για 34 χρόνια στον ΕΟΤ και υπήρξα για χρόνια συνδικαλίστρια. Μέλος του Δ.Σ. των υπαλλήλων των Μονάδων Αυτεπιστασίας του ΕΟΤ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΕΔΥ). Διατέλεσα Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Δ.Σ των Διευθυντών και των Διαχειριστών Μονάδων Αυτεπιστασίας του ΕΟΤ (ΠΥΑ/ΔΥΑ). 


Ραμπαούνης Βασίλειος

Γεννήθηκα στη Δορβιτσά Αιτωλοακαρνανίας το 1958 και ζω στο Ίλιον από το 1967. Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.). Εργάζομαι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Από το 2014 είμαι Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συστημάτων Αεροναυτιλίας της ΥΠΑ στον Πύργου Ελέγχου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Παράλληλα, με την εργασία μου, το 2011 αποφοίτησα από το τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και το 2016 έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Γ.Γ. στην Πανελλήνια Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας της ΥΠΑ και επί σειρά ετών Πρόεδρος του εδρεύοντάς στην Αθήνα, Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Δορβιτσωτών «Η Αναγέννηση». Έχω δύο κόρες, απόφοιτες της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Σαραγγιόλη Κυριακούλα (Κυριακή)

Γεννήθηκα στην Πλάκα, στο κέντρο της Αθήνας το 1961. Ζω στο Ίλιον από το 1979 και εδώ
δημιούργησα την οικογένειά μου. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, ενώ έχω αποκτήσει και μία
εγγονούλα. Είμαι εικαστικός. Σπούδασα ζωγραφική δίπλα στο ζωγράφο, Δημήτρη Μανίνη.
Συμμετείχα με τα έργα μου σε εκθέσεις ζωγραφικής σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αγάπη μου για
τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ένα κόσμο δύσκολο με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ
ενεργά με τα κοινά κι ιδιαίτερα με την τοπική αυτοδιοίκηση που επηρεάζει την
καθημερινότητα όλων μας. Για αυτό θα αγωνιστώ για μία καλύτερη πόλη κυρίως για τα
παιδιά μας.


Σαρτζετάκης Ιωάννης

Γεννήθηκα το 1958 στο Ίλιον, όπου μεγάλωσα και κατοικώ. Η καταγωγή μου είναι από τα Χανιά της Κρήτης. Είμαι πατέρας τριών τέκνων που μου έχουν χαρίσει αντίστοιχα 4 εγγόνια. Ήμουν επιχειρηματίας για σειρά ετών στο Ίλιον όπου και διατηρούσα κατάστημα εστίασης. Παράλληλα αποφοίτησα από τη σχολή μελισσοκομία Αττική Μελισσοκομική» και έκτοτε διατηρώ μελισσοσμήνος. Ασχολούμαι με τα κοινά. Είμαι 64 ετών και για πρώτη φορά κατέρχομαι στον πολιτικό στίβο με φιλοδοξία, όραμα και νέες ιδέες, αλλά και με αρκετές γνώσεις που νομίζω μου επιτρέπουν να προσεγγίσω τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μεθοδικά και αποτελεσματικά. 


Σιάμου Ιωάννα

Γεννήθηκα στο Ίλιον και είμαι παντρεμένη με ένα παιδί. Εργάζομαι στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά (ΕΚΤΕΠΝ) του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» (ΕΠΙΨΥ) από το 1998. Εκλέχτηκα στο Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου & 3ου Γυμνασίου Ιλίου την περίοδο 2009-2016. Είμαι μέλος της δημοτική κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη» από το 2015 και συμμετέχω στη θεατρική ερασιτεχνική ομάδα, ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ, από το 2021.


Σιούτη Αναστασία

Γεννήθηκα το 1985 και μεγάλωσα στο Ίλιον, παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Πτυχιούχος βοηθός βρεφονηπιοκόμος –  παιδοκόμος, με εμπειρία ετών στην διδασκαλία  της Αγγλικής γλώσσας. Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά αλλά και τους ηλικιωμένους.


Σόβολος Δήμος

Μεγάλωσα στο Λεωνίδιο όπου και αποφοίτησα από το Λύκειο. Έπειτα σπούδασα στην Αθήνα Διοίκηση, τομέα που εργάζομαι έως σήμερα. Κατοικώ στο Ίλιον τα τελευταία 35 χρόνια. Η καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου και η επιθυμία μου να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο είναι για εμένα το μοναδικό κίνητρο να συμμετέχω ως υποψήφιος στη Δημοτική Παράταξη «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον». 


Τσολακίδου – Σπανού Μαρία

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ίλιον, στην περιοχή της Παλατιανής. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και στο παρελθόν διετέλεσα γραμματέας στο Σωματείο Υπαλλήλων Κομμωτών. Από το 1984 υπήρξα µέλος της ΚΝΕ. Το 2019 συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Ίλιον ως υποψήφια με τη δημοτική παράταξη “Αλληλέγγυα Πόλη”, όπου παραμένω ενεργό μέλος μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.


Στεφανοπούλου Αναστασία (Τασία)

Γεννήθηκα στο Ίλιον το 1957 από γονείς αγωνιστές της Αριστεράς. Διετέλεσα περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Ζωής – Ρένα Δούρου από το 2014-2019. Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Πρόεδρος των Επιτροπών Παρακολούθησης των έργων της Περιφέρειας στο Δήμο Ιλίου. Υπήρξα επίσης μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Διαγωνισμού για τον ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της Αττικής. Είμαι Δρ. ιατρός – παθολόγος, αναπληρώτρια διευθύντρια της παθολογικής κλινικής του ΤΥΠΕΤ Υγείας Μέλαθρον και υπηρετώ στο ΙΚΑ- ΠΕΔΥ- Κέντρο Υγείας Αγίων Αναργύρων από το 1993 έως σήμερα.


Τσακανίκας Αθανάσιος

Γεννήθηκα στο Ίλιον το 1957, είμαι παντρεμένος µε την Άντζελα και έχω δύο παιδιά, το Δημήτρη και τη Γρηγορία. Αποφοίτησα το 1983 από τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νεάπολης στην Ιταλία και από το 1989 έχω φαρμακείο στο Ίλιον. Στα φοιτητικά μου χρόνια, στα δύσκολα χρόνια της μεταπολίτευσης, ανέπτυξα πλούσια δράση σαν µέλος του Ρήγα Φεραίου και στη συνέχεια Γραμματέας της πολιτικής κίνησης του Συνασπισμού Ιλίου. Είμαι Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου και στο παρελθόν έχω θητεύσει αντιπρόεδρος του Εθν. Αθλητ. Κέντρου Ιλίου, αντιπρόεδρος του ∆ηµ. Αθλητ. Οργαν. ∆. Ιλίου, µέλος του ∆.Σ. της ∆ηµ. Επιχ. Αναπ. και Πολιτισμού Ιλίου. Επίσης έχω διατελέσει Γεν. Γραμματέας για χρόνια στον Α.Ο. Ένωση Ιλίου. Δραστήριος στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, ήμουν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κοινωνικού Δικτύου Ιατρών και Φαρμακοποιών και σήμερα εθελοντής υπεύθυνος Φαρμακοποιός του Αλληλέγγυου Κοινωνικού Φαρμακείου Ιλίου. Έχω εκλεγεί δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου με την «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» από το 2014. 


Τσαντίλα Παναγιώτα (Γιώτα)

Γεννήθηκα το 1979. Κατάγομαι από την Αρκαδία και μεγάλωσα στο Ίλιον. Σπούδασα Νοσηλευτική. Εργάστηκα 10 χρόνια σε φαρμακείο στο Ίλιον, 2 χρόνια στο Νοσοκομείο Παμμακάριστο, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο ιατρείο της δερματολόγου, Ερμιόνης Ζαμάνη, στο Ίλιον. Μεγαλώνω δύο γιους, 15 και 9 ετών. 


Τσοροτιώτης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα το 1974 στην Αθήνα. Είμαι έγγαμος με δύο παιδιά. Κατοικώ στο Ίλιον, στη γειτονιά της Παλατιανής. Τελείωσα το Τεχνικό Λύκειο με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου, ενώ απέκτησα και πτυχίο κομμωτικής. Δραστηριοποιούμαι στον τομέα ανδρικής περιποίησης. Ασχολούμαι ενεργά με τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας. 


Φεγγερός Βασίλειος

Με καταγωγή από την Εύβοια, κατοικώ στο Ίλιον, στην περιοχή της Παλατιανής. Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη μας πάνω από 30 χρόνια, έχοντας στο παρελθόν διατελέσει και αντιδήμαρχος. Εργάζομαι ως υπάλληλος στην ΕΥΔΑΠ. 


Φουντούλη Αγγελική

Γεννήθηκα το 1982 και από τότε κατοικώ στο Ίλιον. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος
Κοινωνιολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Κρήτης. Τα
τελευταία 15 έτη εργάζομαι στον Τραπεζικό χώρο αλλά έως και σήμερα εξακολουθώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου και να επεκτείνω τις δεξιότητές μου με σειρά πιστοποιήσεων (Τράπεζα Ελλάδος, ΙΕΚ, ΚΕΚ,ΚΔΒΜ). Από τα μαθητικά μου χρόνια άρχισα να συμμετέχω, με απόλυτη συνείδηση, στις προσπάθειες για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό, εργασιακό και κοινωνικό μέλλον. Αποφάσισα να συμμετάσχω για δεύτερη φορά στον συνδυασμό της «Αλληλέγγυας Πόλης» γιατί πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα να διεκδικήσουμε και να αποκτήσουμε όσα αξίζει η πόλη μας.


Χατζημιχαήλ Αριστείδης (Άρης) | Ιδιωτικός υπάλληλος


Η λίστα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον”


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΒΑΪΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ | ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΒΑΜΒΑΡΕΚΟΥ- ΚΑΡΠΟΥΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΤ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ | ΙΑΤΡΟΣ
ΓΚΕΓΚΑ ΣΟΦΙΑ | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ
ΓΚΙΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ | ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΡΙΑ
ΔΟΥΜΟΥΛΙΑΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ
ΖΑΪΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΨΝΑ
ΖΕΡΔΕΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ
ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΛΤΑ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑ | ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΑΚΟΥΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ | ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΚΑΛΕΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΑΧΟΥΤΗ – ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)|ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΣΥ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΙΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ | ΦΟΙΤΗΤΗΣ – ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

ΚΟΛΟΦΡΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ | ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΚΗΣ) | ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΡΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΒΕΤΑ) | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ-ΑΥΓΕΡΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΟΠΗ) | ΜΑΙΑ ΚΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΛΙΤΣΑΡΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ | ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΑΚΑΛΗ – ΤΣΑΓΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ | ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ
ΜΥΓΔΑΛΗ ΣΟΦΙΑ | ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΜΥΡΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ | ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΝΕΣΤΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΝΙΝΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ | ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΞΥΔΟΥΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ | ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
ΠΑΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΣΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΚΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΧΡΥΣΑ) | ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ | ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ
ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΝΑ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ) | ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΡΑΜΠΑΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΣΑΡΑΓΓΙΟΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΥΡΙΑΚΗ) | ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ
ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΣΙΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ | ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ
ΣΙΟΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ | ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ- ΠΑΙΔΟΚΟΜΟΣ
ΣΟΒΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣ | ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ | ΙΑΤΡΟΣ-ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) | ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) | ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ – ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ | ΟΙΚΙΑΚΑ
ΤΣΟΡΟΤΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΦΕΓΓΕΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ | ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΔΑΠ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ | ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ) | ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ