Το ψηφοδέλτιο της νίκης • Αλληλέγγυα Πόλη
Το ψηφοδέλτιο της νίκης

Το ψηφοδέλτιο της νίκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ιλίου: Κώστας Κάβουρας

Ο Κώστας Κάβουρας γεννήθηκε το 1985, μεγάλωσε στο Ίλιον και το 2003 αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Ιλίου. Η καταγωγή του είναι από το Κοπανάκι Μεσσηνίας και την Δορβιτσά Ναυπακτίας.

Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με μεταπτυχιακές σπουδές στα γνωστικά αντικείμενα της «Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Πολιτικής» και της «Εφαρμοσμένης Γεωγραφίας και Διαχείρισης Χώρου» με ειδίκευση στην «Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών».

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ιλίου από το 2014, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιλίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Εταιρίας Κατασκευής Τεχνικών Έργων.

Είναι αιρετό μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής και του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών «ΕΝΑ».

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος – λογιστής. Στο παρελθόν διετέλεσε Σύμβουλος στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την περίοδο 2004-2006.

Ενεργό μέλος στα κινήματα από τα φοιτητικά χρόνια, με πλούσια συνδικαλιστική δράση και συμμετοχή στα κινήματα πόλης, υπήρξε μέλος συλλογικοτήτων και οργανώσεων με επίκεντρο τα δικαιώματα, την οικολογία και την Αριστερά. Το 2016 εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 2018 συμμετείχε στην ομάδα που υλοποίησε την εφαρμογή SMART Manages A.I. Recycling Technologies για διαλογή στην πηγή και διαχείριση απορριμμάτων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης στο διαγωνισμό KEDE CITY CHALLENGE crowdhackathon #smartcity2 και απέσπασε το 3ο βραβείο.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όντας επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία Ριζοσπαστικής Αυτοδιοίκησης» για το αξίωμα του Δήμαρχου Ιλίου κατέγραψε ποσοστό 15,20%.


Γνωρίστε τους υποψήφιους του συνδυασμού “Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον” 


Αθανασόπουλος Ζαφείριος (Καλύβας Άκης)

Μεγάλωσα στο Ίλιον. Από τα 14 χρόνια μου εργάζομαι ως μουσικός και έχω συνεργαστεί με μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές όπως ο Μανώλης Αγγελόπουλος και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, αλλά και καλλιτέχνες του δημοτικού τραγουδιού. Για μεγάλο διάστημα της ζωής μου έζησα στη Νέα Υόρκη όπου εργαζόμουν ως μουσικός σε Jazz συγκροτήματα. Είμαι παντρεμένος και έχω 3 παιδιά και 4 εγγόνια.


Αλατάς Δημήτριος

Γεννήθηκα το 1985 στην Αθήνα και έχω καταγωγή από την Λαμία. Μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι ως επιχειρηματίας στο Ίλιον από το 2008 και συγκεκριμένα στο χώρο της τεχνολογίας, των Διαδικτυακών υπηρεσιών και του Marketing. Από το 2012 διατηρώ την προσωπική μου επιχείρηση Digital Marketing. Είμαι απόφοιτος του Μουσικού σχολείου Ιλίου και πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Μουσικών Σπουδών.


Αυγουλάς Ευάγγελος

Γεννήθηκα το 1988, μεγάλωσα και ζω στο Ίλιον. Κατάγομαι από τα Χανιά της Κρήτης και είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Δικηγόρος στο επάγγελμα διατηρώ το δικό μου γραφείο στο Ίλιον. Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου από το 2017 και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στο Ίλιον Αττικής έχοντας διατελέσει και Αντιδήμαρχος της πόλης. Σήμερα διατελώ, μεταξύ άλλων, τακτικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης, μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ “Τυρταίος”, μέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Με Άλλα Μάτια» που στόχο έχει την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας, τη λειτουργία της μοναδικής στην Ελλάδα προσβάσιμης διαδικτυακής πύλης ενημέρωσης www.meallamatia.gr και την ανάπτυξη δράσεων πανελλαδικά για την εξοικείωση του κοινού με την αναπηρία.


Βαΐου Βασιλική 

Ζω στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Στο παρελθόν εργαζόμουν σε εταιρία εμπορίας υφασμάτων. Δραστηριοποιήθηκα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου και είμαι μέλος του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιλίου «Ο Μέρμηγκας».

 


Βαμβαρέκου – Καρπούζου Κωνσταντίνα (Ντίνα)

Γεννήθηκα το 1963 στην Αθήνα Αττικής με καταγωγή από την πόλη των Ιωαννίνων και είμαι κάτοικος Ιλίου τα τελευταία 51 χρόνια στη συνοικία του Αγ. Νικολάου. Παντρεμένη µε τον Κώστα Καρπούζο, έχω δύο παιδιά και δύο εγγόνια. Από το 1989 εργάζομαι στην ΕΡΤ ως ηλεκτρονικός στο ραδιόφωνο. Με το κλείσιμο της ΕΡΤ το 2014 συμμετείχα στην επιτροπή αγώνα των απολυμένων και της ΕΡΤOPEN. Από το 2016 είμαι εκλεγμένο μέλος στο Πανελλήνιο Σύλλογο Μηχανικών και Τεχνικών της ΕΡΤ (ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ) και το 2017 γραμματέας Οικονομικού στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.).


Βαρβαρίγος Δημήτριος


Γεννήθηκα το 1983, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ίλιον. Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) – τμήμα Μαθηματικών, εργάζομαι σήμερα ως καθηγητής στην ιδιωτική εκπαίδευση. Το 2014 εκλέχθηκα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων ως ταμίας.

 


Βασάλος Δημήτριος

Είμαι διδάκτωρ ιατρός – ουρολόγος από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σπούδασα και έλαβα το πτυχίο της Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής Ιασίου Ρουμανίας. Υπηρέτησα ως αγροτικός γιατρός στο Κέντρο Υγείας Πέτρα Μολύβου Λέσβου. Απέκτησα την χειρουργική μου ειδικότητα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και την ειδικότητα του Ουρολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Τζάνειο. Πραγματοποίησα μετεκπαίδευση στο General Hospital Hummersmith του Λονδίνου και στο Royal Hospital στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Έχω εργαστεί για 4 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαδημητρίου ως επιμελητής και σήμερα εργάζομαι ως θεράπων ιατρός ουρολόγος στο Κέντρο Υγείας Ιλίου.


Βασιλείου Ελένη

Γεννήθηκα και μένω στο Ίλιον. Είμαι συνταξιούχος και εργάστηκα για χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρία εμπορίας υποδημάτων. Έχω δύο κόρες, η μία είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και η άλλη φοιτήτρια στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχω διατελέσει μέλος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Ιλίου και του 3ου Λυκείου. Σήμερα φοιτώ στο Νυχτερινό ΕΠΑΛ στον τομέα Υγείας.


Βασιλοπούλου Παναγιώτα (Γιώτα)

Ιατρός-Μικροβιολόγος. Δραστηριοποιούμαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας στο Ίλιον, στον Άγιο Νικόλαο από το 1991 έως σήμερα. Την περίοδο 1992-2018 εργάστηκα στο ΙΚΑ Αγίων Αναργύρων σαν γιατρός μικροβιολόγος. Από την δεκαετία του 1970 αγωνίζομαι στις τάξεις της Ανανεωτικής Αριστεράς. Αρχικά στην νεολαία του ΚΚΕ Εσωτ. ”ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ”, αργότερα στο Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου και στη συνέχεια στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι γονείς μου υπήρξαν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Παντρεύτηκα τον καθηγητή φιλόλογο Ζωγόπουλο Δημήτριο, ο οποίος υπηρετεί στο 7ο ΓΕΛ Ιλίου. Απέκτησα δύο γιους, τον Μανώλη, περιβαλλοντολόγο και τον Θοδωρή, φοιτητή Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και μουσικό.


Βελιτσιάνος Χρήστος

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και επιχειρηματίας. Γεννήθηκα στην Κατερίνη Πιερίας το 1974 και διαμένω στην Αθήνα από το 1994 όπου ήρθα για σπουδές. Είμαι κάτοικος του δήμου Ιλίου και ενασχολούμαι επαγγελματικά στον τομέα του Real Estate έχοντας ιδρύσει από το 2002 την τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «ΒΕΛΙΚΑΤ» η οποία εδρεύει επί της οδού Αγίου Νικολάου στο Ίλιον. Σύζυγος μου είναι η Ρένα Λιόση και έχω δύο παιδιά. Στις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου του τρέχοντος έτους, σκοπεύω δυναμικά να δηλώσω παρόν, συμμετέχοντας στον αγώνα του συνδυασμού «Αλληλέγγυα Πόλη – Συνεργασία για το Ίλιον» με σκοπό να κάνουμε το Ίλιον μία σύγχρονη πόλη και να δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον. Αυτή νομίζω είναι η εικόνα της πόλης μας, πού όλοι επιθυμούμε να δούμε και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι για την υλοποίηση αυτού του οράματος, το καταλληλότερο πρόσωπο είναι ο υποψήφιος δήμαρχος μας , Κώστας Κάβουρας.


Γάκου Ελένη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, είμαι 34 ετών και κατοικώ στο Ίλιον από το 1998. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολογίας της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και μιλάω τρεις γλώσσες, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.

 

 


Γεωργαντά Χρυσάνθη

Είμαι σύμβουλος Σταδιοδρομίας (Μ.Sc.) με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό της Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Ιδρύτρια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Career Sign», διαθέτω πολυετή εθελοντική δράση ενώ κατέχω και επάρκεια στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα. Εργάστηκα στον χώρο της εκπαίδευσης και στη συνέχεια σε φορείς επαγγελματικού προσανατολισμού. Σήμερα είμαι Υποψήφια Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Όνειρό μου είναι να μπορέσω να συνεισφέρω στην κοινότητα των ΑμεΑ, βοηθώντας τους στην επαγγελματική τους πορεία.


Γιώγος Ερρίκος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1956. Κατάγομαι από το χωριό Ψήνα Δωδώνης Ιωαννίνων. Μεγάλωσα στο Ίλιον όπου πήγα σχολείο κι αποφοίτησα από τη Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ Πειραιά. Είμαι παντρεμένος με την Σπανού Καλλιόπη του Κυριακού και έχω δύο παιδιά την Μαρίνα και τον Σπύρο. Εργάσθηκα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία για 35 χρόνια και ιδιαίτερα στο ταχυδρομείο Ιλίου από το 1983 έως το 2004. Το 1974 συμμετείχα στον αντιβασιλικό αγώνα για το δημοψήφισμα κατά της βασιλείας. Εντάχθηκα στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ από το 1975 και μετά στην Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Ίλιον. Διετέλεσα μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής επί σειρά ετών και ήμουν Πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Δημοτικού Οργάνου το 1982. Συμμετείχα σ’ όλους τους αγώνες και κινητοποιήσεις του λαού της περιοχής μας μέσω εξωραϊστικών συλλόγων (Φοίνικας Μιχελή) και μέσα από τα συνοικιακά συμβούλια και συνελεύσεις για την οδοποιία αλλά και την εκκίνηση αντιπλημμυρικών έργων στην πόλη. Επίσης, συμμετείχα ενεργά στη διεκδίκηση και στην κατοχύρωση κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, παιδικές χαρές). Δραστηριοποιήθηκα στο γονεϊκό κίνημα από το 1989 αλλά και στο συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλίου (στίβος, σκάκι, βόλεϊ, τζούντο). Στις δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου 2019 με την εμπειρία μου και την ορμή των νέων συμβούλων, συμμετέχω στον αγώνα με την «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» για τη δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας, με τον Κώστα Κάβουρα υποψήφιο Δήμαρχο Ιλίου.


Γκιόκας Κώστας

Γεννήθηκα το 1982 στα Νέα Λιόσια και από τότε μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα στο Ίλιον, αρχικά στην περιοχή της Φλέβας και σήμερα στη Ραδιοφωνία. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο γιους, 3 ετών και 9 μηνών. Σπουδάζω στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα σαν Σύμβουλος Πωλήσεων, έχοντας πολυετή εμπειρία σε θέσεις εξωτερικού πωλητή. Από τα μαθητικά μου χρόνια με ενδιέφερε η συμμετοχή στα κοινά και οι υγιείς διεκδικήσεις και αγώνες, έχοντας παρουσία και ενεργό ρόλο στα μαθητικά συμβούλια. Γνωρίζω πολύ καλά την πόλη μας, τις ιδιαιτερότητες της και είμαι πάντα ανήσυχος για τα προβλήματα της, αναζητώντας σκέψεις και τρόπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επίλυση τους, μακριά από πολιτικά συμφέροντα και «ταυτότητες». Για το λόγο αυτόν συμμετέχω κι εγώ στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Κάβουρα «Αλληλέγγυα Πόλη» μια πραγματική Συμμαχία άξιων και ικανών ανθρώπων για το Ίλιον, προκειμένου κάθε κάτοικος να ζει σε μια πόλη που του αξίζει.


Δημοπούλου Βασιλική (Βίκυ)

Γεννήθηκα το 1964 στην Αθήνα. Είμαι παντρεμένη, έχω δύο παιδιά και είμαι ιδιωτική υπάλληλος. Ασχολούμαι με τα κοινά της περιοχής του Αγίου Φανουρίου και επιθυμώ μια πόλη με κοινωνικό πρόσωπο και ισότιμους πολίτες.

 

 


Δήμου Κωνσταντίνα (Νάντια)

Έχω γεννηθεί και κατοικώ μόνιμα στον Άγιο Φανούριο. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι από το 2005 στο χώρο της μόδας και του fashion styling. Το τελευταίο διάστημα εργάζομαι στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, της επικοινωνίας, της εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης πωλήσεων στην εταιρεία Pon Pon fashion accessories.

 


Ευαγγελίδης Δημήτριος

Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην πόλη της Ξάνθης. Ιστορικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο ΕΚΠΑ στην κατεύθυνση της “Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού”. Ενεργός σε σημαντικές πρωτοβουλίες στον χώρο της αυτοδιοίκησης και των “κινημάτων πόλης”, στην μεγάλη “πλημμυρίδα” του κινήματος των πλατειών το 2011-12, όπως και παλαιότερα στους μεγάλους αγώνες των φοιτητών τα έτη 2006-7. Τα τελευταία χρόνια ζω στην πόλη του Ιλίου όπου και συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια της “Αλληλέγγυας Πόλης” να γυρίσει επιτέλους σελίδα ο Δήμος και είμαι μέλος της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης. Παντρεμένος με την Αμαλία Σολωμού και πατέρας δύο παιδιών, με συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε όλες τις δράσεις για την ανάταση και την αναβάθμιση του Πάρκου “Αντώνης Τρίτσης”.


Ευστρατουδάκης Ανδρέας

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα, και μεγάλωσα στον Άγιο Φανούριο του Ιλίου, όπου έζησα τα μαθητικά μου χρόνια. Σπούδασα Ιατρική, και συνέχισα την εκπαίδευση μου στην ειδικότητα στο γενικό νοσοκομείο Πειραιά “Τζάνειο” όπου και συνεχίζω να εργάζομαι μέχρι σήμερα ως γενικός χειρουργός. Είμαι έγγαμος, και έχω ένα παιδί.

 


Ζερδεβάς Γεώργιος

Με καταγωγή από το νομό Ηλείας, γεννήθηκα το 1960 και μεγάλωσα στα Νέα Λιόσια. Η δουλειά μου είναι γραφίστας. Όμοια δουλειά κάνει και η κόρη μου. Έχω και έναν γιο που έχει τελειώσει το ΠΑΠΕΙ. Η γυναίκα μου είναι μαία στο «ΕΛΕΝΑΣ». Τα παιδιά μου πήγανε στο 36ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου, όπου ασχολήθηκα με τα του σχολείου και εκλέχτηκα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Από όταν κατάλαβα τον εαυτό μου εντάχθηκα στην αριστερά και στην οργάνωση ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ. Σε μικρή ηλικία, πριν το στρατό, έπαιξα αγωνιστικό σκάκι στην ομάδα του Ιλίου. Στον «Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου» είχα καλά αποτελέσματα, κι εγώ και η υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα να ανέβουμε κατηγορία και να παίζουμε στην β’ εθνική. Φέτος ο σύλλογος με βράβευσε για εκείνη την εποχή. Στην δουλειά μου δούλεψα με πολλούς μουσικούς, Έλληνες και ξένους που ήρθαν στην Ελλάδα για συναυλίες. Έκανα εξώφυλλα για τον Νταλάρα, αφίσα για τον Τζέιμς Μπράουν, τσιγάρα για τον Κεράνη και το πρόγραμμα της ορχήστρας των χρωμάτων, του Χατζιδάκι. Και μετά ήρθε η σκλήρυνση κατά πλάκας. Την ζωή μας πρέπει να προσπαθούμε και μπορούμε να την φτιάξουμε λίγο καλύτερη. Με τις εκλογές, μπορούμε να διαλέξουμε αυτούς που θα διαχειριστούν καλύτερα τα θέματα του δήμου μας.


Ζώης Γεώργιος

Γεννήθηκα το 1961 στο Ίλιον, όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα. Είμαι απόφοιτος του πρώην Μεικτού Λυκείου Αγίου Φανουρίου. Σήμερα εργάζομαι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία ως Διευθυντής της Μονάδας Διανομής του Ιλίου. Δραστήριος στα κινήματα από τα μαθητικά μου χρόνια, ασχολούμαι με το συνδικαλισμό στο χώρο εργασίας μου, ενώ στο παρελθόν έχω θητεύσει ως αιρετός στο Σύλλογο Εσωτερικής Εκμετάλλευσης ΕΛΤΑ Ν. Αττικής. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω σε όλες τις κινηματικές διαδικασίες του Ιλίου για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της πόλης.


Καλαμπόγια Ευδοκία (Εύη)

Γεννήθηκα το 1982, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ίλιον. Μητέρα μου είναι η Κατερίνα Φουντούλη-Καλαμπόγια και πατέρας μου, ο Στέφανος Καλαμπόγιας. Έχω μία κόρη 4 ετών. Είμαι απόφοιτη του Πολυτεχνείου Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου “Υγειονομική και Περιβαλλοντική Μηχανική”.  Ακολούθησα σπουδές στο Εδιμβούργο αποκτώντας τον τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εγγεγραμμένη στο μητρώο των Ενεργειακών Επιθεωρητών. Το 2018 απέκτησα το “Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας” του ΕΚΠΑ. Διατηρώ τεχνικό γραφείο απ’το 2011. Αγαπώ την πόλη μου και δραστηριοποιούμαι σε αυτή. Στηρίζω την πολιτιστική δημιουργία στο Ίλιον και συμμετέχω στο Μουσικοχορευτικό Σωματείο  “Παραδοσιακά Μονοπάτια”. Παράλληλα, είμαι μέλος του ΔΣ των Φίλων του Πάρκου Τρίτση και συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια ανάτασης  αυτού του πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας που αποτελεί το συγκριτικό της πλεονέκτημα. Για το λόγο αυτό συμμετέχω στην Αλληλέγγυα Πόλη-Συνεργασία για το Ίλιον και στηρίζω τον Κώστα Κάβουρα, για πόλη ανθρώπινη, αλληλέγγυα και δημοκρατική όπως αξίζει στους πολίτες της.


Καντερές Λάμπρος

Γεννήθηκα το 1985, είμαι έγγαμος και ζω στην περιοχή του Μιχελή στον Ίλιον. Είμαι πτυχιούχος λογιστής, απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καβάλας και μεταπτυχιακός φοιτητής με τίτλο σπουδών Τραπεζική και Χρηματοοικονομική διοίκηση από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Στο παρελθόν εργάστηκα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας ως εξωτερικός συνεργάτης στο τμήμα ηλεκτρονικών και εναλλακτικών δικτύων ibank stores αργότερα ως εμπορικός αντιπρόσωπος μεγάλης εμπορικής εταιρείας. Σήμερα εργάζομαι ως υπεύθυνος πωλήσεων μεγάλων λογαριασμών (account manager) σε εταιρεία παραγωγής – εμπορίας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και παγωτού. Παράλληλα, είμαι εισηγητής προγραμμάτων σε οργανισμούς κατάρτισης εργαζομένων (ΔΗΜΗΤΡΑ Εκπ. Εργαζομένων, CONSULT KEK, HONESTY KEK) με αντικείμενο τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις δημόσιες σχέσεις.


Καπλάνης Νικόλαος

Από το 1991, μετά το ατύχημά μου, είμαι άτομο με αναπηρία – «ατελής τετραπληγία» και η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό αποτελεί ουσιαστική διέξοδο και ενισχύει τη συμμετοχή μου σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Η όρεξη μου για μάθηση και εκπαίδευση με έχει οδηγήσει στο Ειδικό Λύκειο Ιλίου, όπου παρακολουθώ τα μαθήματα της τελευταίας τάξης και κατόπιν η επιθυμία μου είναι να εγγραφώ στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου όπου με βεβαιότητα –λόγω της ειδικής κατηγορίας, αθλητών με υψηλές διακρίσεις- θα μπορέσω να επιτύχω. Από το 2005 εργάζομαι στο δημόσιο τομέα, αρχικά στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας και τώρα στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε θέματα προνοιακής πολιτικής για τα άτομα με αναπηρία. Ως μέλος θεατρικής ομάδας, έχω συμμετάσχει στις ακόλουθες παραστάσεις: «Φαινόμενα», Θέατρο Σταθμός, 2018, – «Η Άλωση της Πόλης», Βυζαντινό & Εκκλησιαστικό Μουσείο, 2018, – «Ρωμαίος & Ιουλιέτα», Βυζαντινό & Εκκλησιαστικό Μουσείο, 2017, – «Μύρτις», Καλλιτεχνικό θέατρο Αθηνών, 2017, – «Τα Πάθη του Χριστού», Παλιά Βουλή, 2016.


Καπράλος Βασίλειος

Γεννήθηκα το 1963 στην Αθήνα, αποφοίτησα από το ΙΓ Γενικό Λύκειο Αθηνών και έλαβα το 1989 πτυχίο στην Ιατρική Επιστήμη. Υπηρέτησα την στρατιωτική του θητεία ως Ιατρός σε Τάγμα Τεθωρακισμένων στο Διδυμότειχο Έβρου, όπου και απολύθηκα λαμβάνοντας Τιμητικό Δίπλωμα Ευδόκιμου Υπηρεσίας το 1992 και ως αγροτικός Ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Χαλκείου στην Νάξο. Ειδικεύτηκα στην Χειρουργική Κλινική του Γενικό Νοσοκομείο Μελισσίων «Αμαλία Φλέμιγκ» και στη συνεχεία στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείο Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν. Νέας Ιωνίας – Πατησίων «Αγία Όλγα» όπου και απέκτησα την ειδικότητα της Ουρολογίας το 1999. Το 2000 ανακηρύχθηκα Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχω λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Έχω συμμετάσχει και ανακοινώσει σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια, διαλέξεις συζητήσεις και συμπόσια ελληνικά και παγκόσμια. Έχω δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά. Είμαι μέλος της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (European board of Urology). Από το 1999 εργάζομαι ως θεραπευτής Ιατρός και σήμερα είμαι Διευθυντής του ΕΣΥ στο ΠΕΔΥ Αγ. Αναργύρων.


Καραΐσκος Θεόδωρος 

Γεννήθηκα το 1967, μεγάλωσα στη Ραδιοφωνία και κατοικώ στο κέντρο της πόλης. Παντρεμένος με τη Παρασκευή Βέλλιου, πατέρας μιας κόρης. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με τα κοινά. Μέλος του Δ.Σ. της «Ένωσης Νέων των Νέων Λιοσίων», γραμματέας της μαθητικής παράταξης Π.Α.Μ.Κ και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξα επίσης μέλος της συντακτικής επιτροπής της τοπικής εφημερίδας «Μηνύματα» και των εφημερίδων «Ξεκίνημα» και «Σοσιαλιστική Έκφραση» από το 1993 μέχρι το 2015. Το 1998 ήμουν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δημοτική Ενότητα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Χριστόπουλο και το 2006 με το συνδυασμό «Συνεργασία Αλλαγή» με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Τριανταφύλλου. Την περίοδο 2015-2017 διετέλεσα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ιλίου. Σε όλη μου την πορεία, υπήρξα πάντοτε ενεργός στα κινήματα της πόλης του Ιλίου και της ευρύτερης περιοχής (Ραδιοφωνία, ανάταξη του Πάρκο Αντ. Τρίτσης, απομάκρυνση του 301 στρατιωτικού εργοστασίου, κτλ.). Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Καρυάτη Χαρίκλεια (Χαρά)

Γεννήθηκα στη Χώρα Μεσσηνίας. Σπούδασα Οικονομικά στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (Πανεπιστήμιο Πειραιά). Εργάστηκα για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως προϊσταμένη Λογιστηρίου και έπειτα στο δημόσιο ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. Είμαι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Από τα φοιτητικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά στο Ίλιον, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα, στην περιοχή της Παλατιανής.


Κόκκαλης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ίλιον και επί σειρά ετών εργάζομαι σε τοπικά μαγαζιά. Σπουδάζω στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Από τα μαθητικά μου και μετέπειτα στα φοιτητικά μου χρόνια ως και σήμερα δραστηριοποιούμαι σε κινηματικές δομές. Ασχολούμαι χρόνια με τα προγράμματα Erasmus+ και το 2017 ίδρυσα τη δική μου άτυπη ομάδα νέων Ilion Youth Group που μέσα στα επόμενα χρόνια θα υλοποιήσει τέτοια προγράμματα. Ασχολούμαι ενεργά με τον εθελοντισμό, είμαι εθελοντής αιμοδότης και μέλος Μ.Κ.Ο.


Κουβέλης Γιώργος

Γεννήθηκα το 1960 στο χωριό Μαχαιράς Ξηρομέρου της Αιτωλοακαρνανίας, όπου έζησα μέχρι τα 15 χρόνια μου, αργότερα εγκαταστάθηκα στο Ίλιον. Αποφοίτησα από το Μεικτό Λύκειο Αγίου Φανουρίου και σπούδασα Διοίκηση & Οικονομία στα ΤΕΙ και πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης. Ζω μόνιμα στην Ίλιον, είμαι παντρεμένος με δύο ενήλικα τέκνα. Επαγγελματικά, εργάζομαι ως Διοικητικό Στέλεχος Δημόσιου Νοσοκομείου. Συμμετέχω ενεργά σε αθλητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα (Τρέξιμο, ορειβασία, φωτογραφία, χορωδίες). Έχω διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (Σ.Δ.Υ.Α.) και σήμερα κατέχω τη θέση του Αντιπροέδρου της Ξηρομερίτικης Εταιρίας Λόγου & Τέχνης (Ξ.Ε.ΛΟ.Τ).


Κουρκούτας Απόστολος

Γεννήθηκα το 1986 μεγάλωσα και ζω στο Ίλιον στη περιοχή Μιχελή. Αποφοίτησα το 2004 από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Ιλίου. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στον κλάδο του τουρισμού. Συμμετέχω ενεργά στα κινήματα της γενιάς μου από το 2006 άλλα και στα κινήματα της πλατείας το 2011 2012 κατά της λιτότητας. Το 2016 είχα ενεργό ρόλο στη συλλογή ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες στη περιοχή μου μεσώ του χώρου αλληλεγγύης και πολιτισμού “Ομπρέλα” αλλά και συμμετοχή στην υποδοχή προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά. Συμμετείχα επίσης και στα κινήματα πρωτοβουλίες των κάτοικων του Ιλίου για την ανάδειξη και ανάπλαση του πάρκου περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης.


Κουτρούλη – Κοκκώνη Ευαγγελία (Λίτσα)

Γεννήθηκα το 1966 στον Παλαµά Καρδίτσας, είμαι κάτοικος και δημότης Ιλίου από το 1994 στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Γεωτεχνικός στο επάγγελμα µε δεκαετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα. Ενεργό µέλος στην Αριστερά από τα μαθητικά μου χρόνια (ΚΝΕ-ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ), τα χρόνια της οικονομικής κρίσης δραστηριοποιήθηκα στις κοινωνικές δομές αλληλεγγύης των πολιτών.

 


Κυριακού Αγγελική (Άντζυ)

Γεννήθηκα το 1983 με καταγωγή από τη Λαμία και κατοικώ στο Ίλιον στην περιοχής της Αλαμάνας. Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Χάνδακα και μητέρα 2 παιδιών του Μάριου και του Στέλιου. Έχω εργαστεί ως νοσηλεύτρια στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου. Σήμερα εργάζομαι στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.


Κωνσταντινίδου – Αυγέρη Πηνελόπη (Πόπη)

Είμαι παντρεμένη με 2 παιδιά 27 και 23 ετών και ζω στο Ίλιον στην περιοχή του ΙΚΑ.  Είμαι Μαία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και ως καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κι ως εθελόντρια σε προγράμματα μαιευτικής φροντίδας του Δήμου, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις καθώς και σε ομάδες μεταναστών. Έχω μακροχρόνια μαιευτική και γυναικολογική προϋπηρεσία στο ίδρυμα της Πρόνοιας. Αγαπώ τις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές ενασχολήσεις, ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τη συμμετοχή στα κοινά, όπως και για τη δράση σε κινήματα και οργανώσεις που προωθούν προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της υγείας.


Λάσκαρης Ευάγγελος

Μεγάλωσα και ζω στο Ίλιον. Κάνω Θέατρο. Ως σκηνοθέτης έχω παρουσιάσει έργα των Jane Martin, Torsten Buchsteiner, David Gieselmann, Bryony Lavery, Marius von Mayenburg, Tim Crouch, Θοδωρή Αθερίδη, Χαράλαμπου Γιάννου και Άρτεμης Μουστακλίδου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Vault Theatre και στο Αγγέλων Βήμα. Οι παραστάσεις μου έχουν ταξιδέψει σε Πάτρα, Γιάννενα, Πρέβεζα, Λάρισα, Καρδίτσα, Χανιά και Πρέβεζα. Σαν ηθοποιός έχω παίξει έργα των Bertolt   Brecht,  Jean Genet, Arthur Schnitzler  και Άκη Δήμου. Εκτός από Θέατρο έχω σπουδάσει Κοινωνιολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων.


Μαραντίδης Νικόλαος

Γεννήθηκα το 1974 και από τα παιδικά του χρόνια ζω στο Ίλιον. Από τα μαθητικά μου χρόνια ήμουν μπασκετμπολίστας στην ομάδα του Ιάσωνα Αγίου Φανουρίου και στη συνέχεια σε άλλες ομάδες των γύρω περιοχών. Σήμερα είμαι παντρεμένος και έχω µια κόρη. Έχω σπουδάσει λογιστική στο University of la Varne και εργάζομαι ως λογιστής σε τουριστικό όμιλο.

 


Μπατσής Χρήστος

Γεννήθηκα το 1957 στα Γιάννενα και κατοικώ στο Ίλιον από το 1964. Είμαι σύζυγος της ιατρού Αναστασίας Στεφανοπούλου κι έχω δύο παιδιά, την Αργυρώ, αρχαιολόγο – μουσειολόγο, και το Γιώργο, τελειόφοιτο του Πολυτεχνείου Κρήτης. Ως φοιτητής διετέλεσα πρόεδρος της ΟΜΟΕΛ φοιτητικών συλλόγων Ρουµανίας και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ΙΑΣΙΟΥ από το 1977 ως το 1983. Υπήρξα µέλος της νοσοκομειακής επιτροπής της ΕΙΝΑΠ σε όλα τα νοσοκομειακά μου χρόνια, γραμματέας της επιστημονικής επιτροπής του 6ου Νοσοκ. ΙΚΑ και σήμερα είμαι διευθυντής ΕΣΥ στον Αγ. Σάββα. Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος για είκοσι συνεχόμενα χρόνια και διετέλεσα οκτώ χρόνια πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και οχτώ χρόνια αντιπρόεδρος. Επίσης, αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ, µέλος του ∆.Σ. Νοσοκομείου ΕΙΑΑ και επιστημονικός υπεύθυνος από το 1997 των Δημοτικών Ιατρείων του Ιλίου. Οργανωμένος στην Αριστερά από το 1974 και ιδρυτικό µέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου.


Μπέκος Ελευθέριος (Λευτέρης)

Γεννήθηκα το 1957 στην Καρδίτσα και από το 1970 κατοικώ στο Ίλιον στην συνοικία του Αγίου Φανουρίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια οργανωμένος στην αριστερά, ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, και µέλος του Κ.Σ. του ΚΚΕ εσωτερικού (ΑΚΟΑ). Ιδρυτικό µέλος της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου και µέλος του συντονιστικού της δημοτικής παράταξης “Αλληλέγγυα Πόλη”. Σήμερα συνταξιούχος, εργάστηκα στα ΕΛΤΑ Ιλίου ως διανομέας με συνδικαλιστική δράση στην ομοσπονδία.


Μυγδάλη Σοφία

Γεννήθηκα το 1987, στο Ίλιον όπου μεγάλωσα και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο (Τεμπονέρα), σπούδασα στο τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά και ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στη ΔΟΥ Ιλίου-Αγίων Αναργύρων. Πραγματοποίησα Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, με εξειδίκευση στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική. Απασχολήθηκα στο Ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο και στη Unilever Ελλάς ΑΕ. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο στο Ίλιον και είμαι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στο παρελθόν διετέλεσα γραμματέας των Οργανώσεων Μελών Δυτικού Τομέα Αθηνών. Ιδρυτικό μέλος της «Αλληλέγγυας Πόλης», σήμερα συμμετέχω στη συντονιστική επιτροπή της δημοτικής κίνησης.


Νεστούρης Ευάγγελος

Ζω στην περιοχή του Ρίμινι. Έχω σπουδάσει μηχανικός αυτοκινήτων και υπολογιστές σε τεχνική σχολή και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είμαι μέλος του συλλόγου Ηπειρωτών Ιλίου και του Σωματείου Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών Ελληνική Παράδοση.

 


Νταρζάνου Θεοδώρα (Ρούλα)

Από το 1965 κατοικώ στο Ίλιον στην συνοικία της Ζωοδόχου Πηγής και είμαι παντρεμένη, μητέρα ενός γιου. Δραστηριοποιούμαι στα τοπικά κινήματα πόλης, είμαι ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης Πολιτών Ιλίου που με την δράση της προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση, ενώ συμμετέχω στο δίκτυο εθελοντών συµπαράστασης των προσφύγων στο κέντρο φιλοξενίας του Σκαραμαγκά. Είμαι μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου.


Ξενογιαννόπουλος Νικόλαος

Γεννήθηκα στο Χελιδόνι Αρχαίας Ολυμπίας το 1961, όπου έζησα εκεί τα πρώτα 15 χρόνια της ζωής μου. Μένω στο Ίλιον εδώ και αρκετά χρόνια, είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Δημακοπούλου και έχω δύο παιδιά, την Ευγενία και τον Διονύση. Εδώ και πολλά χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω κατάστημα στην περιοχή μας στο Ίλιον. Στις Δημοτικές εκλογές της  26ης Μαϊου 2019 συμμετέχω στον αγώνα με την Αλληλέγγυα Πόλη, για μία καινούργια αρχή και ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, με τον Κώστα Κάβουρα, υποψήφιο Δήμαρχο Ιλίου.


Ξυδούς Λαμπρινή (Νέλλυ)

Γεννήθηκα στο Ίλιον το 1981. Μητέρα μου είναι η Αλεξάνδρα Μπατσή και πατέρας μου ο τραγουδοποιός, Μάνος Ξυδούς. Είμαι παντρεμένη και έχω μία κόρη 7 ετών. Πήγα σχολείο στο Ίλιον και συνέχισα σπουδές στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Συμμετείχα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σε αρκετές παραστάσεις. Το 2011 παρακολούθησα το πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης «Δίκαιο και Οικονομία», στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2004 εργάζομαι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ασχολούμαι με τις Εμπορευματικές Μεταφορές, ενώ παράλληλα οι συνάδελφοί μου με έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους προκειμένου να τους εκπροσωπώ συνδικαλιστικά τόσο στο Πρωτοβάθμιο Σωματείο Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όσο και στο Πολιτιστικό Μορφωτικό Κέντρο Σιδηροδρομικών. Η πολυετής ενασχόλησή μου με τα κοινά, με έχει διδάξει ένα και μόνο πράγμα: «Όταν όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε μαζί για έναν κοινό σκοπό, μπορούμε να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους». Για αυτό το λόγο συμμετέχω στον συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Κάβουρα, «Αλληλέγγυα Πόλη», με σκοπό να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας, προκειμένου οι κάτοικοι του Ιλίου να ζήσουν επιτέλους στην πόλη που τους αξίζει.


Πανίτσας Κωνσταντίνος

Γεννήθηκα το 1960 στο Περιστέρι Αττικής με καταγωγή από τη Λυσσαρέα Γορτυνίας και από το 1964 κατοικώ στον Ίλιον στη συνοικία της Παλατιανής. Είμαι παντρεμένος με την Ζώη Τσέπα και έχω δύο κόρες την Σοφία και την Ελένη. Επαγγελματίας ξυλουργός-επιπλοποιός επί σειρά ετών και ενεργός πολίτης από τη νεαρή μου ηλικία, συμμετείχα στους αγώνες και τις δράσεις της τοπικής κοινωνίας του Ιλίου. (υπήρξα μέλος της πρωτοβουλίας Αντίστασης και Αλληλεγγύης, της επιτροπής ενάντια στη χωματερή στη Φυλή, συμμετείχα σε επιτροπές κατοίκων ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και της τσιμεντοποίησης του Πάρκου Αντ. Τρίτσης αλλά και στη διεκδίκηση δημιουργίας του Πάρκου – Μουσείου Ραδιοφωνίας στις παλιές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ).


Παπαϊωάννου Μαρία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ίλιον. Σπούδασα Δημοσιογραφία και Δημοσιολογία και επί εικοσιέξι χρόνια εργάσθηκα ως διοικητικός υπάλληλος και στη συνέχεια ως υπεύθυνη στο Τμήμα Διοίκησης σε εταιρεία εκπόνησης μελετών δημόσιων έργων. Σήμερα είμαι συνταξιούχος και δραστηριοποιούμαι εθελοντικά στο Αλληλέγγυο Κοινωνικό Φαρμακείο Ιλίου. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο.

 


Παππάς Ιωάννης 

Γεννήθηκα το 1965 στην Άμφισσα του νομού Φωκίδας, είμαι παντρεμένος µε δύο παιδιά και κατοικώ στο Ίλιον τα τελευταία είκοσι χρόνια. Εργάζομαι ως καθηγητής Φυσικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου.

 

 


Πατερέλη Αναστασία-Ασπασία (Νατάσα) 

Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στο Ίλιον. Ο πατέρας μου Ιωάννης Πατερέλης γεννήθηκε στο Ίλιον και η μητέρα μου Ζωή Καρκούλια στο Κούμανη Ηλείας. Είμαι Δικηγόρος, πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδίκευση στο εργατικό Δίκαιο. Εργάστηκα στο Δικηγορικό Γραφείο του Εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου. Σήμερα είμαι συνεργάτιδα στο δικηγορικό γραφείο Ευαγγελίας Αμπάζη και συνεργατών. Έχω ασχοληθεί με υποθέσεις διεκδίκησης δεδουλευμένων αποδοχών, αποζημιώσεων απόλυσης, αναδρομικών επιδομάτων, επισχέσεις εργασίας. Επίσης έχω αναλάβει αιτήσεις υπαγωγής υπερχρεωμένων νοικοκυριών στο Νόμο Κατσέλη κλπ. Από τον Μάρτιο του 2017 και μέχρι σήμερα είμαι νομική σύμβουλος του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.Επ.Ε.) του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και επεξεργάστηκα σημαντικά νομοσχέδια, μεταξύ άλλων το σχέδιο αύξησης του κατώτατου μισθού, της κατάργησης του υποκατώτατου μισθού για τους νέους, της επέκτασης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, του σχεδίου για την πάταξη της αδήλωτης εργασίας, των απλήρωτων υπερωριών και των «εγκλωβισμένων εργαζόμενων». Αρθρογραφώ σχετικά με εργασιακά ζητήματα στο ένθετο «ΕΡΓΑΣΙΑ» της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ». Δραστηριοποιούμαι στα κοινά από τα φοιτητικά μου χρόνια. Από το έτος 2004 έως το έτος 2008 ως φοιτήτρια στη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ. υπήρξα ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ Κομοτηνής. Επιστρέφοντας στην Αθήνα εκλέχθηκα μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Το 2013 εκλέχθηκα Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β3 του ΠΑΣΟΚ, παραιτήθηκα όμως αφού διαφώνησα με τις πολιτικές του κόμματος. Το 2015 έγινα μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου και μέλος του δικτύου νεολαίας της δημοτικής παράταξης «Αλληλέγγυα Πόλη».


Περάκη – Μούργελα Μαρία 

Γεννήθηκα το 1977 κι είμαι γέννημα θρέμμα κάτοικος Ιλίου. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο αγόρια, τον Κων/νο 11 ετών και τον Ιάκωβο 10 ετών. Έχω σπουδάσει ξένες γλώσσες. Είμαι ιδιαίτερα δραστήρια κι ενεργή στην κοινωνία του Ιλίου, πιστεύω στην αλληλεγγύη και ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και κυρίως σε ό,τι αφορά τη νέα γενιά. Στο παρελθόν έχω διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου και τώρα δραστηριοποιούμαι στην ομάδα Μ.Ε.Ν. Ιλίου. Με τη συμμετοχή μου στα κοινά, ελπίζω και εύχομαι, ότι όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε μια πόλη σύγχρονη και φιλική για όλους τους πολίτες του Ιλίου.


Πούλου Μαρία (Μάρω)

Γεννήθηκα στην Αγία Άννα Βοιωτίας και μεγάλωσα στο Ίλιον όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Ασημακόπουλο και έχω δυο γιους, τον Λεωνίδα-Ιάσωνα και τον Αθανάσιο-Ορφέα. Εργάστηκα για 34 χρόνια στον ΕΟΤ και υπήρξα για χρόνια συνδικαλίστρια. Μέλος του Δ.Σ. των υπαλλήλων των Μονάδων Αυτεπιστασίας του ΕΟΤ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΕΔΥ). Διατέλεσα Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Δ.Σ των Διευθυντών και των Διαχειριστών Μονάδων Αυτεπιστασίας του ΕΟΤ (ΠΥΑ/ΔΥΑ).


Ραμπαούνης Βασίλειος

Γεννήθηκα στη Δορβιτσά Αιτωλοακαρνανίας το 1958 και ζω στο Ίλιον από το 1967. Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.). Εργάζομαι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Από το 2014 είμαι Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Συστημάτων Αεροναυτιλίας της ΥΠΑ στον Πύργου Ελέγχου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Παράλληλα, με την εργασία μου, το 2011 αποφοίτησα από το τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και το 2016 έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Γ.Γ. στην Πανελλήνια Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας της ΥΠΑ και επί σειρά ετών Πρόεδρος του εδρεύοντάς στην Αθήνα, Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Δορβιτσωτών «Η Αναγέννηση». Έχω δύο κόρες, τελειόφοιτες της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Σιάμου Ιωάννα

Γεννήθηκα το 1963 στο Ίλιον και αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Λιοσίων το 1981. Κατάγομαι από την Ήπειρο (Παραμυθιά Θεσπρωτίας) και τη Χίο. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδί. Είμαι Κοινωνιολόγος, πτυχιούχος του τμήματος κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην παραβατικότητα ανηλίκων και στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων. Εργάζομαι στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά (ΕΚΤΕΠΝ) του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» (ΕΠΙΨΥ) από το 1998. Παλαιότερα, εργάστηκα στην ιδιωτική εκπαίδευση (φροντιστήρια), στο Κέντρο Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου και στη Διοίκηση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ). Ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κατά την περίοδο 2009-2013 και ταμίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Ιλίου κατά την περίοδο 2014-2016. Είμαι μέλος της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη» από το 2015.


Σκεμπές Λάμπρος

Γεννήθηκα στο Ίλιον το 1990, όπου μεγάλωσα και ζω μέχρι και σήμερα. Η καταγωγή μου είναι από την Εύβοια. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάζομαι ως σύμβουλος στην Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας. Είμαι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ενεργό μέλος της δημοτικής κίνησης “Αλληλέγγυα Πόλη” από την ίδρυσή της.

 


Σουκαρά Χρυσάνθη

Γεννήθηκα στα Ιωάννινα το 1990 και μεγάλωσα στο Ίλιον όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Το 2008 αποφοίτησα από το 4ο Γενικό Λύκειο Ιλίου και εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε) στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχοντας την πεποίθηση ότι η οικονομική επιστήμη πρέπει να επικεντρώνεται στους ανθρώπους και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και όχι σε μια στείρα παράθεση αριθμών. Συνέχισα τις σπουδές μου στο μεταπτυχιακό «Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με στόχο η γνώση να εμπλουτίζει διαρκώς την πολιτική δράση και το αντίστροφο. Οργανώθηκα στη Νεολαία Συνασπισμού το 2010 και συμμετείχα ενεργά σε όλες τις διεκδικήσεις της γενιάς μου.


Σταύρου Γεώργιος

Γέννημα θρέμμα Ιλίου, κατοικώ στην συνοικία του Αγ. Νικολάου. Το 2012 αποφοίτησα από το 5ο Γενικό Λύκειο Ιλίου και το 2019 από το Τµήµα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Τεχνολογικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας. Οργανώθηκα στην Αριστερά ήδη από τα μαθητικά μου χρόνια και ανήκω στα ιδρυτικά µέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιλίου.

 


Ταλούμης Θεόδωρος

Γεννήθηκα το 1972, μεγάλωσα και ζω έκτοτε στο Ίλιον µε τη σύζυγο και τις 2 κόρες μου. Ο παππούς μου Χρήστος Ευσταθίου το γένος Παππού από οικογένεια του Ιλίου με δημοκρατική παράδοση εξορίστηκε στην Ικαρία ενώ ο άλλος με καταγωγή από την Αρκαδία συνελήφθη το 1944 σε μπλόκο και οδηγήθηκε όμηρος στο στρατόπεδο Νταχάου από όπου επέστρεψε μετά την απελευθέρωση. Ως εκ τούτου δεν μπορούσα παρά να έχω έντονη πολιτική και αγωνιστική δράση και προοδευτική συνείδηση, από τα σχολικά μου χρόνια είχα έντονη πολιτική δράση και διετέλεσα πρόεδρος στα 15μελή συμβούλια του 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου Ιλίου. Παράλληλα υπήρξα αθλητής του Σκακιστικού τμήματος αλλά και στο τμήμα στίβου του Γ.Σ. Νέων Λιοσίων και αργότερα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων. Ως φοιτητής αγωνίστηκα επαγγελματικά σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες των Δυτικών προαστίων (Ατρόμητος Περιστερίου, Πανελευσινιακός, Χαϊδάρι, Αχαρναϊκός κ.α.). Απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (ΠΑ.ΠΕΙ.), σήμερα διατηρώ λογιστικό γραφείο στο Ίλιον.


Τζινέλλης Γεώργιος

Γεννήθηκα στην Αγία Παρασκευή Μυτιλήνης το 1937. Ήρθα στην Αθήνα μικρό παιδί και κατοικούσα στη Ζωοδόχο Πηγή όπου παντρεύτηκα την Παναγιώτα (Γιώτα) Κανδρή από το Λεβεντοχώρη Ηλείας. Έχω δύο παιδιά τον Θοδωρή και την Μερσίνη. Δούλεψα ως τεχνίτης μωσαϊκών και σήμερα είμαι συνταξιούχος. Πνεύμα καλλιτεχνικό και δημιουργικό, έγραψα και γράφω μυθιστορήματα και ποιήματα. Είμαι μέλος του λογοτεχνικού ομίλου “Ξάστερον”, της καλλιτεχνικής παρέας του Πνευματικού Κέντρου Πετρούπολης και στο χορευτικό και χορωδιακό τμήμα του Συλλόγου Μυτιληναίων “Θεόφιλος”. Επίσης έχω την ευθύνη της χορωδίας του ΚΑΠΗ Ζωοδόχου Πηγής και ασχολούμαι με τα πολιτιστικά δρώμενα και εκδηλώσεις της περιοχής. Με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Αλληλέγγυας Πόλης επιθυμώ να προσφέρω στο πολιτιστικό έργο του Δήμου.


Τσακανίκας Αθανάσιος

Γεννήθηκα στο Ίλιον το 1957, είμαι παντρεμένος µε την Άντζελα και έχω δύο παιδιά, το Δημήτρη και τη Γρηγορία. Αποφοίτησα το 1983 από τη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νεάπολης στην Ιταλία και από το 1989 έχω φαρμακείο στο Ίλιον. Στα φοιτητικά μου χρόνια, στα δύσκολα χρόνια της μεταπολίτευσης, ανέπτυξα πλούσια δράση σαν µέλος του Ρήγα Φεραίου και στη συνέχεια Γραμματέας της πολιτικής κίνησης του Συνασπισμού Ιλίου. Είμαι Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου και στο παρελθόν έχω θητεύσει αντιπρόεδρος του Εθν. Αθλητ. Κέντρου Ιλίου, αντιπρόεδρος του ∆ηµ. Αθλητ. Οργαν. ∆. Ιλίου, µέλος του ∆.Σ. της ∆ηµ. Επιχ. Αναπ. και Πολιτισμού Ιλίου. Επίσης έχω διατελέσει Γεν. Γραμματέας για χρόνια στον Α.Ο. Ένωση Ιλίου. Δραστήριος στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, ήμουν μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κοινωνικού Δικτύου Ιατρών και Φαρμακοποιών και σήμερα εθελοντής υπεύθυνος Φαρμακοποιός του Αλληλέγγυου Κοινωνικού Φαρμακείου Ιλίου.


Τσαρμπόπουλος Παναγιώτης

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1955 και ζω στο Ίλιον, από το 1960, με την τετραμελή οικογένεια μου. Είμαι συνταξιούχος και ως το 2011, εργάσθηκα στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) ως πτυχιούχος Εργοδηγός Μηχανικός Αεροσκαφών. Ενεργή συμμετοχή στον αγώνα για την αυτονομία του συνδικαλιστικού κινήματος και την ανάπτυξη της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, πολιτική και κινηματική δράση για την ανανέωση του κομμουνιστικού κινήματος. Ιδρυτικό μέλος της «Αλληλέγγυας Πόλης», μέλος της συντονιστικής επιτροπής και από το 2016 μέλος του ΔΣ του Φορέας Διαχείρισης του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» με άμισθη σχέση.


Τσολακίδου – Σπανού Μαρία

 

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, μεγάλωσα και κατοικώ στο Ίλιον στην περιοχή της Παλατιανής. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και στο παρελθόν διετέλεσα γραμματέας στο Σωματείο Υπαλλήλων Κομμωτών. Από το 1984 υπήρξα µέλος της ΚΝΕ. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά.

 


Φουντούλης Σπυρίδων

Γεννήθηκα στην Αθήνα, με καταγωγή από το Καραβόσταμο Ικαρίας και κατοικώ στο Ίλιον στη συνοικία του Αγίου Φανουρίου. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζομαι ως οδοντίατρος στο Ίλιον. Δραστήριος πάντα στα κοινά της πόλης του Ιλίου, έχω ασχοληθεί µε την τοπική αυτοδιοίκηση, έχω προσφέρει εθελοντικά στα δημοτικά ιατρεία και τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.


Φρέσκος Δημήτριος

Είμαι κάτοικος Ζωοδόχου Πηγής στο Ίλιον και ασκώ το επάγγελμα του Λογιστή. Αποφοίτησα από το «3ο Γενικό Λύκειο Ιλίου» το 2007 και σπούδασα Λογιστική στο ΑΤΕΙ Μεσολογγίου. Δραστήριος από τα φοιτητικά μου χρόνια, καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών μου διετέλεσα Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου, καθώς και υπεύθυνος στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας.

 


Χατζή Μαρία (Μελίνα)

Είμαι 47 ετών και κατοικώ στο Ίλιον. Ο πατέρας μου Χατζής Στάικος διετέλεσε δντης επι σειρά ετών στο 4ο Γενικό Λύκειο Ιλίου. Έχω σπουδάσει Ιατρική στο Θρακικό πανεπιστήμιο Στάρα Ζαγόρα, Βουλγαρία και έλαβα την ειδικότητα Γενικής Ιατρικής από το Γεν. Νοσοκομείο “Κωνσταντοπούλειο” – Αγ. Όλγα και το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου.  Οικογενειακός ιατρός του ΕΟΠΥΥ από το Μάρτιο 2019, διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο γενικής ιατρικής στο κέντρο της πόλης του Ιλίου.


Χατζηκουμαντάρη Μαρίνα

Γεννήθηκα το 1970 και έκτοτε ζω στο Ίλιον στην περιοχή των Πολυτέκνων. Σπούδασα μουσική στο Εθνικό Ωδείο και σήμερα εργάζομαι ως μουσικός, ενώ διατηρώ την δική μου οικογενειακή επιχείρηση στην Πετρούπολη. Μέσα από τη δουλειά μου, στο παρελθόν, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με καταξιωμένους έλληνες καλλιτέχνες, όπως την Καίτη Γκρέυ, τη Βίκυ Μοσχολιού, τη Ρίτα Σακκελαρίου, τη Μαίρη Λίντα, τον Αντώνη Ρεπάνη, το Στέφανο Κιουπρούλη, το Στέλιο Βαμβακάρη κ.α. Δραστήρια με τα κοινά της πόλης, στο παρελθόν συμμετείχα στον εξωραϊστικό σύλλογο «Πολυτέκνων», προσφέροντας εθελοντικά μαθήματα μουσικής σε παιδιά της γειτονιάς μου. Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές συμμετέχω στο συνδυασμό «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» για να βοηθήσω στην προσπάθεια για την αναμόρφωση της πόλης μας.


Χρονόπουλος Πέτρος

Γεννήθηκα το 1965 στα Νέα Λιόσια, με καταγωγή από τον Άγιο Ηλία – Γιαννιτσοχώρι Ηλείας και είμαι παντρεμένος με την Αγγελική Γκοβόστη. Κατοικώ στην περιοχή του Μιχελή. Εργάζομαι στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και έχω διατελέσει πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων. Την περίοδο 2006 – 2010 διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου.